Saraylar´da acı olay

Saraylar´da acı olay

Mermer Ocağında İş Kazası 1 kişi hayatını kaybetti

Marmara Saraylar beldesinde faaliyet gösteren Soysal Madencilik şirketinde meydana gelen iş kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre iş kazası bu sabah saatlerinde meydana geldi.

Evli ve 2 çocuk babası Hikmet Şahin (32) işyerinde mermer blokları kesen elmas telin kopması üzerine sırtından yaralandı.

Kazanın hemen ardından başlayan kurtarma çalışmaları yaralı Hikmet Şahin´in Marmara devlet hastanesine yetiştirilmesi ve tedavi altına alınmasına rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Savcılık iş kazasında hayatını kaybeden Hikmet Şahin´in cenazesini kati ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk etti.

Saraylar´da sevilen kişiliğe sahip 2 çocuk babası Hikmet Şahin´in müessif iş kazası sonucu hayatını kaybetmesi çevresinde derin üzüntü ile karşılandı.

Aslen Kastamonu ili Şenpazar ilçesi Edeler köyü nüfusuna kayıtlı olan Hikmet Şahin´in cenazesi bu akşam Bursa adli tıp kurumundan alınarak defin edilmek üzere Kastamonu ili Şenpazar ilçesi Edeler köyüne götürülecek.

Marmara Belediye başkanlığı Hikmet Şahin´in cenazesine katılmak isteyen sevenleri için bu gece Saraylar´dan 2 otobüs kaldırarak yarınki cenazeye katılım sağlayacak.

16 Nisan Salı günü Kastamonu ili Şenpazar ilçesi Edeler köyünde, öğle namazını müteakiben ebedi istirahatgahına defnedilecek olan Hikmet Şahin´e Allah´dan rahmet kederli ailesi, eş, dört ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

/resimler/2019-4/16/1050286603450.jpg

 

Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Hikmet Şahin´in dünya güzeli iki kız çocuğu yetim kaldı.

 



Anahtar Kelimeler: Saraylar olay
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu