Sarı, Balıkçı´ya konuştu

Sarı, Balıkçı´ya konuştu

Sarı, ?Bandırma Manşet?e konuştu ?İlçemize doğalgazın gelmesi önemli, kimin getireceği değil? Kastri ve Karşıyaka planları için Kafaoğlu´na teşekkür

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?Bandırma Manşet?in sorularını yanıtladı.

Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi´nin, Erdek´in Kastri ve Karşıyaka imar planlarını onaylamasının önemli olduğuna dikkati çekti.

Mevcut planların, Edip Uğur´un belediye başkanlığı döneminde aylarca, ısrarla meçli gündemine getirilmediğine dikkati çeken Sarı, ?Yeni belediye başkanı Zekai Kafaoğlu ile yaptığımız görüşmelerde konuyu anlattık. Kendileri konuyu önemseyerek gündeme getirdi ve bu imar planları onaylandı. Şimdi, Erdek Belediye Meclisi olarak daha önce onayladığımız 1/binlik planları da Büyükşehir Meclisi´ne göndereceğiz? dedi.

Sarı, Erdek´in dijital ortamda, sosyal medyada tanıtımı için çalışmaları başlattıklarını, bu yıl ?Erdek Zamanı? Festivali´ni beş bölümde gerçekleştireceklerini belirtti.

/resimler/2018-1/27/1958045297800.jpg

                                 DOĞALGAZA DOĞRU

Erdek´e doğalgaz gelmesi için çalışmaların sürdüğüne dikkati çeken Sarı, bu yıl içinde Turgut Özal Bulvarı ve Yalı Mahallesi´nin bir bölümünde ?pilot? uygulamaya geçileceğini, çalışmaların, 2019 yılında ise tüm ilçeye yayılacağını belirtirken, ?Artık ?Erdek´e doğalgazı ben getirdim, sen getirdin´ yanlışına düşmemek gerekir. Önemli olan ilçemizin doğalgaza kavuşmasıdır? diye konuştu.

Başkan Sarı, CHP kurultayı hakkında da düşüncelerini açıkladı. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Sarı Balıkçı konuştu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı