Sarı, Öğretmenleri unutmadı

Sarı, Öğretmenleri unutmadı

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı Öğretmenlerle buluştu.

Bir süre önce okulları ziyaret ederek öğrencilere zeytin ikramında bulunan Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı 24 Kasım Öğretmenler günü, aynı zamanda açık öğretim fakültesi sınavları için hazırlanan öğretmenlerin, Öğretmenler gününü bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerle kutladı.

Başkan Hüseyin Sarı beraberinde meclis üyeleri Çetin Gül, Nimet Kalafat, Canan Kırdar ile birlikte başta merkez okulları Halit Paşa İlkokulu, 18 Eylül İlkokulu, Kapıdağ Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İ.H. Anadolu lisesi, Nerime Yüksel ortaokulu, İstiklal ilkokulu, Muzaffer Gürer ortaokulu, Anadolu Lisesi, Ocaklar ilk ve ortaokulu, Reşit Mazhar Ertüzün anaokulu, Atatürk İlkokulları ziyaret edilerek okul öğretmenleri ile buluşuldu.

Başkan Hüseyin Sarı okul ziyaretlerindeki kutlama ardından öğretmenlere,  erkek öğretmenlere Atatürk baskılı kravat, bayan öğretmenlere fular ve ayrıca tüm öğretmenlere zeytin ikramında bulundu.

Başkan Sarı, 29 Kasım Salı yarında Ballıpınar, Karşıyaka, Tatlısu, Çakıl ve Şahinburgaz okullarını ziyaret ederek kutlama ve armağan dağıtımlarını sürdürecek.

/resimler/2016-11/28/2011526695350.jpg



Anahtar Kelimeler: Sarı Öğretmenleri unutmadı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli