Sarı, sağlık komisyonunda

Sarı, sağlık komisyonunda

Kıyı Ege Belediyeler Birliği toplandı.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği´nde yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yeniden birlik belediye başkanlığına seçilirken, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da birlik encümen üyeliğine getirildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan Birlik ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, seçime katılan tüm meclis üyeleri ve belediye başkanlarına teşekkür ederek, ?Kıyı Ege Belediyeler Birliği, işini ciddiye alan aktif birliklerin başlarında geliyor. Hedefimiz, 100 rakamını yakalamaktır? dedi. Batur, birliğin tüm belediye başkanlarına yol gösteren bir misyon üstlendiğine dikkati çekerek, belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin özlük haklarının mücadelesi noktasında da önemli çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Başkan, başkan vekilleri, yedek katip üyeler ve encümenin oylamayla belirlendiği toplantıda, plan ve bütçe, mahalli idareler, çevre, kültür ve turizm, imar, kadın fırsat eşitliği, hukuk, sağlık ve organik tarım komisyonları üyeleri de seçildi.

Bu arada Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı da sağlık komisyonuna seçildi. Sarı ile birlikte komisyonda Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Sinop-Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Zonguldak-Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de yer aldı.

/resimler/2019-5/31/0142499002678.jpg



Anahtar Kelimeler: Sarı sağlık komisyonunda
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli