Sarı; Bu iş ekip işi``

Sarı; Bu iş ekip işi``

CHP Erdek Belediye Başkan adayı Mim.Hüseyin Sarı,``Her şartta tek yumruk olduğumuz arkadaşlarımızla Erdek`in kaybettiği beş yılı, hep birlikte geri kazanacağız.``

CHP Erdek belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı, partisinin gençlik şöleninde yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin uzmanlık ve ekip işi olduğunu vurgulayarak, ekipsiz yola çıkanların perişanlığını tüm Erdek`in gördüğünü söyledi.

Sarı, ``Görev sürelerini tamamlayamadan yanlarında hiçbir yol arkadaşı kalmadı, kendilerini çare olarak gösterenler 5 yıl sonra çaresizlik içinde kıvranıyorlar.`` dedi.

Sarı, Yerel yönetimlerin, yaşadıkları coğrafyalara pozitif enerji katarak burada bulunan insanların mutlu ve müraffeh bir yaşam sürmesi için bilgi ve birikimlerini ortaya koymaları gerektiğini vurgulayarak Erdek`in geleceği adına ortaya koydukları projeleri ve çözüm önerilerini anlattı.

Sarı, Özelllikle bu ülkeyi kurtarıp,  medeni bir toplum yaratan Atatürk`e küfrederek insanları ötekileştirip, mileti dinden imandan soğutan bu iktidarın 30 mart yerel seçimleri ile sonunun geleceğini söyledi.

Coşkulu kalabalık sık sık Sarı`nın konuşmalarını keserek tezahüratta bulundu.

Erdek CHP Gençlik şöleni Mim.Hüseyin Sarı`nın konuşması ve vizyon gösterisi ardından eğlence şeklinde devam etti.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli