Sarı, "Kent gündemine hakimiz"

Sarı,

CHP Balıkesir İl Başkanı Serdar Sarı gerçekleştirdiği olağan basın toplantısı ile Balıkesir, Büyükşehir kapsamında yaşamsal anlamda konulara vakıf, gündeme hakim olduklarını açıkaldı.

BAŞKAN SARI: “HEP BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı hakkında açıklama yapan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Balıkesir’de kentimizin ve partimizin geleceği için var gücümüz ile çalışıyoruz. Hep birlikte çok çalışacağız ve birlikte başaracağız” dedi.
  CHP Balıkesir İl Başkanlığı, olağan İl Yönetim Kurulu toplantısını CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’nın liderliğinde yaptı. Balıkesir’de atılacak adımlar hakkında fikir alışverişi yapılan toplantıda, il yöneticileri yer aldı. Toplantıyla ilgili detaylı bilgiyi İl Başkanı Serkan Sarı verdi. Başkan Sarı, Balıkesir ve partinin geleceği için birlik içerisinde çalışacaklarının mesajını verdi.


“ŞEHRİMİZİN HER SORUNUNA, YURTTAŞIMIZIN HER İSTEĞİNE HAKİMİZ”
Balıkesir’de çalışmalarına devam ettiklerine ve her konuya hakim olduklarına dikkat çeken Başkan Sarı,  “İl yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İl yöneticilerimiz ile birlikte Balıkesir’de kentimizin ve partimizin geleceği için var gücümüz ile çalışıyoruz. Hep birlikte çok çalışacağız ve birlikte başaracağız. Şehrimizde esnafımızla ve yurttaşlarımızla sohbetlere de devam edeceğiz. Şehrimizin her sorununa, yurttaşımızın her isteğine hakimiz. CHP Balıkesir İl Örgütü, her yerde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.



Anahtar Kelimeler: " gündemine hakimiz"
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli