Sarı Kurt sonucu bildi

Sarı Kurt sonucu bildi

Efsane sarı Turgut 2 saat önceden skoru söyledi. Taraftar centilmenlikte övgü topladı








Nede olsa tozlu sahalardan geliyor

Bandırmaspor, Balıkesirspor ve Beşiktaş`ın efsane liberosu Sarı Turgut (Turgut Erkurt) henüz rahatsızlığı geçmemesine karşın Bandırmaspor`un heyecanlı coşkusunu paylaşmak üzere Cumhuriyet alanına geldi.

Sefertası Restaurant`ta İstanbul`dan gelen Cinçuruku grubu ve kendi dostları yanı sıra bir süre DigiTürk yapımcıları ile sohbet eden sarı kurt yavaş yavaş Cumhuriyet alanını dolduran taraftarları ve sloganları gördükten sonra karşılaşmanın yorumunu yaptı.

Henüz karşılaşmaya 2 saat vardı ve sarı kurt`un verdiği sonuç aynen tuttu ve Bandırmaspor ilk karşılaşmasında dost takım fethiyespor`u 2-1 lik skor ile aştı.







Lige Fethiyespor karşılaşması ile başlayan Bandırmaspor`a her zaman olduğu gibi en büyük desteği yine kronikler verdi.

Sokak ve caddelerden süzülüp Cumhuriyet alanını yavaş yavaş dolduran Fanatikler bir süre Cinçukuru grubuyla karşılıklı atışmada bulunduktan sonra, Terörü lanetleyen araç konvoyuna ``Selam`` durdular.
Ardından İstiklal marşını okuyan fanatikler stadın yolunu tuttu.

Bandırmaspor uzun bir aradan sonra beklediğinin üzerinde bir taraftar kitlesini ağırladığı stat da, kronikler coşkulu tezahüratları ile dalgalandırdıkları tribünlerden takımı motive ettiler.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli