Sarı; ``Önünde `Erdek` yazan tüm oluşumların yanındayız``

Sarı; ``Önünde `Erdek` yazan tüm oluşumların yanındayız``

Başkan Sarı,Mazbatasını almadan Sporcularının yanına koştu. Erdekspor`a tatlı, Atletizm takımına ı-phone armağan etti.


Başkan Mim. Hüseyin Sarı`dan Erdekspor`a... paylaşan: zeki-karadeniz-332

Başkan Sarı,Mazbatasını almadan Sporcularının yanına koştu. Erdekspor`a tatlı, Atletizm takımına ı-phone armağan etti.

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı mazbatasını almadan kent sporunun yanına koştu.

Erdek 18 Eylül stadında Manisa Belediyespor maçı hazırlıklarına çıkan Erdekspor futbol takımı ile görüşen Başkan Sarı kırmızı beyazlı ekibe baklava ikram etti.

Sarı, daha sonra stat içinde bölge şampiyonalarına hazırlanan atletizm takımını ziyaret etti.

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, hafta sonu oynanacak Bozüyük Vitya maçında çıkacak Erdekspor`u antrenmanlarını sürdürdüğü 18 Eylül stadında ziyaret etti.

Sarı, kırmızı beyazlı ekibe iki sini baklava ikramı ardından Başkan Metin Tırık ve Takıma hitaben yaptığı konuşmada, Önünde ``Erdek`` yazan tüm oluşumların yanında olduklarını, hüznü de, sevinci de birlikte paylaşmak için sevinçleri çoğaltmak, hüznü azaltmak için Erdek ruhunu hep birlikte öne çıkarmak azminde olduğunu söyledi.

Başkan Sarı, Erdekspor`lu futbolculara kentteki siyasi değişiklikten etkilenmeyecekleri noktasında güvence vererek, pazar günü Erdek`te oynanacak Vitra karşılaşmasını izleyeceğini söyledi.

  Başkan Sarı, Erdekspor`lu futbolcularla konuşurken stada eski Başkan Hüseyin Aysan geldi.

Aysan, stat içine girmedi. Soyunma odası dışında bekleyen Aysan daha sonra takımın içeri alınması ile kendilerine özel bir konuşma yaptı.

 Başkan Mim. Hüseyin Sarı ise bu arada stat`ta çalışma yapan Niyazi Gülhan, Ali Ogün Erdemir nezaretindeki gençler kros takımını ziyaret etti.

Sarı, öncelikle başarılarından dolayı tebrik ettiği kros takımına yarışmalara Balıkesirspor adına değil Erdekspor adına katılmaları noktasında lisans çıkartarak kolej, hatta Fenerbahçe gibi her şeyi ile Erdek`e ve Erdek Sporuna yakışır bir düzende yarışmalara katılmaları için ne gerekiyorsa yapacağını, bu arada bugüne kadar alınan başarıların taltifi adına tüm atletizm takımına birer adet ı-phone armağan etmek istediğini söyledi.

 

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı