SARI, "SİYASETE DEVAM EDECEĞİM"

SARI,

Mimar Hüseyin Sarı’dan Yücel Yılmaz’a “AKP adayının belediye başkanı seçilmesini sağlamam için Kırdar’la görüştü”

Erdek Belediye Başkanlığı mazbatası iptal edilen Mimar Hüseyin Sarı, çeşitli konular hakkında düşüncelerini açıkladı.

Görevden alınmasına yol açan ihale olayında belediyenin hiçbir zararı olmadığı gibi ihalenin de gerçekleşmediğini, Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi’nde, hakkında 1 yıl 15 gün hapis cezası veren yargıçların daha sonra FETÖ’den tutuklandığını vurgulayan Sarı, “Bu konudaki hukuk mücadelem sürüyor. Anayasa Mahkemesi’ne de başvurdum. Gerekirse konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar taşıyacağım” dedi.

YÜCEL YILMAZ HAKKINDA ŞOK SÖZLER

Burhan Karışık’ın, Erdek Belediye Başkanı seçildiği meclis toplantısından önce, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın, Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Canan Kırdar’ı çağırarak, kendisiyle görüştüğünü belirten Sarı, şunları söyledi:

“Yücel Yılmaz, Kırdar’a, bana iletmesi ve beni ikna etmesi için, ‘Hüseyin Bey, eğer Cumhur İttifakı’ adayı Mehmet Ali Yağcı’nın seçilmesini sağlarsa, biz de onun, halen sürmekte olan mahkemelerden ceza almamasının önünü açarız. Çünkü her ne olursa olsun, biz Erdek seçimini kazanmak istiyoruz’ demiş. Canan Kırdar, bana bunları anlattı.”

Daha önce, Hasan Yapakçı’nın belediye başkan vekili seçildiği oylamadan önce de Balıkesir Valisi’nin, Erdek Belediye Meclis üyelerini ikişer ikişer çağırarak seçimi etkilemek istediğini öne süren Sarı, “O seçimler öncesinde, CHP’li üyelere bazı kişilerce oylarını satın almak için para bile teklif edildi” dedi.

"BURHAN KARIŞIK’IN BAŞARILI OLMASINI DİLİYORUM"

Belediye başkanlığına seçilen Burhan Karışık ile 1990 yılından beri birlikte siyaset yaptıklarına dikkati çeken Sarı, “Burhan Karışık’a güvenirim ve başarılı olmasını tabii ki isterim” dedi.

SİYASETE DEVAM EDECEĞİM

Kendisinin, düzene kurban edilmek istendiğine işaret eden Sar, şunları aktardı:

“Dünyada zalimlerin değil, zulme uğrayanlar isimleri tarihe geçer. Alnımda hiçbir kara leke yok. Erdek Belediye Başkanlığı görevim sırasında zenginleri hükümdarı olmadım. Hep garibanları, yardıma ihtiyaç duyanların yanında yer aldım. Şunu herkes bilsin ki, benim ve ülkem için bu zulüm düzenini inşa edenler, benden önce tasfiye olacaklardır. Siyaseti bırakmaya da hiç niyetim yok. Savaşa devam edeceğim.”  ÖNDER BALIKÇI



Mualla Dayan İçin
21.07.2021 16:10:29
Sayin Hüseyin Sari Erdek icin muhakkak olumlu çalişmalariniz olmuştur.Ama en eski turizm cennetlerinden biri olan Erdek icin daha göze batan işler yapmanizi beklerdim.En azindan sadece yaz sezonu gelen turist sikayetlerini onleseydiniz ,çoplerin her gun zamaninda alindigi tertemiz bir tatil yeri yapsaydiniz sahillere seyyar wc ve dus kabinleri koysaydiniz yeterdi.Biz yillarca Chp 'e oy verdik Cumhuriyeti korumak için.Roman vatandaşlarimiza yaptiginiz maddi ;ayni,giysi yardimlarini takdir ediyorum.Yetmez Erdek halkinin gönlünü kazanmak icin yeterli çabayi gostermediniz.En basit sorunlarda sizden yardim isteyen insanlarin sorulari muhatap bulamadi.Eskişehir,Istanbul,Ankara belediyelerini ornek almak icin maddi gucunuz olmasada çozum yaratmanizi beklerdik.Tunceli belediyesini de ornek alabilirdiniz.Biz surekli sizi savunmadaydik biliyormusunuz hep buyuksehire baglandik destek yok diyorduk ama kimse ikna olmuyorsa biryerlerde ciddi eksiklikler var.Siyasete tekrar devam etmeyi düşünüyorsaniz önce ayni belediye baskanligini kazanmak icin simdiden ciddi calismalara baslayin.Hala devam eden temizlik çop yol toz su gibi acil cozumlerin bulunmasini saglayin.Erdek'in turizmcileride ellerini ceplerine atsin.Biz herseye ragmen Erdek'te sosyal demokrat bir belediye görmek istiyoruz.Belediyede de lutfen liyakat sahibi iş bilen insanlar çalişsin.Erdek Belediyesi aile şirketi değil.

Anahtar Kelimeler: "SİYASETE DEVAM EDECEĞİM"
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı