Sarı´dan Öğrencilere Zeytin armağanı

Sarı´dan Öğrencilere Zeytin armağanı

Erdek Belediye ve Marmarabirlik Kooperatif Başkanı Mimar Hüseyin Sarı öğrencilere zeytin seti hediye etti.

Güney Marmara da 8 kooperatif 40 bin ortak ile Dünyanın en büyük zeytin istihsal kuruluşu Marmarabirlik sosyal ve tanıtım ağına öğrencileri de ekledi.

Marmarabirlik Bursa-Başköy tesislerinde hazırlattığı PEPE Ambalajlı siyah zeytin, havuçlu yeşil zeytin ve zeytin ezmesinden oluşan hediye paketine 1´de boyama kitabı ekleyerek kooperatifler kanalıyla okullarda öğrencilere ulaşmasını sağladı.

Bu amaçla Erdek Belediye Başkanı aynı zamanda Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ve beraberinde 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Müdürü, Kooperatif Yönetim Kurulu ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ile bugün Erdek Merkez ve Ocaklardaki Anaokulu,4+4+4 sisteminde eğitim gören okulları ziyaret ederek 4+4 ilk ve Ortaokulu öğrencilerine zeytin seti armağan ettiler.

Başkan Hüseyin Sarı okullarda zeytin dağıtımını gerçekleştirdiği öğrencilere hitaben yaptığı konuşmalarda; ?İlçemizde turizmden önce en büyük ekonomik kaynak olan zeytini önce kendimiz tüketmeliyiz ve tüketilmesi için gereken tanıtımı yapmalıyız.? Diyerek; Aynı zamanda dinler arası kutsal inanca göre zeytinin ölümsüz, kutsal ve barış ağacı olduğunu ifade etti.

162 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ilçe merkezindeki okulların yanı sıra 11.11.2016 Cuma günü kırsaldaki okulları ziyaret ederek zeytin dağıtımını gerçekleştirecek.

Merkez ve kırsal okullardaki Anaokulu,4+4+4 sisteminde eğitim gören öğrencilerin tamamına 4.000 adet PEPE ambalajlı zeytin dağıtacak.

/resimler/2016-11/9/1656276084868.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli