Sarı´dan savcılığa suç duyurusu

Sarı´dan savcılığa suç duyurusu

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Aysan döneminde çok sayıda ?naylon fatura? kullanıldığını öne sürdü

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, kendisinden önceki AKP´li belediye başkanı Hüseyin Aysan hakkında, medya aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Çalışma raporunun görüşüldüğü 9 Nisan 2018 tarihli toplantıda, 2017 yılında belediyenin çalışmaları ve hizmetleri hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Sarı, suç duyurusu ile ilgili olarak şunları söyledi:

?Buradan, medya aracılığıyla savcılığa bu dönem ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunuyorum. Ben, hiçbir zaman belgesiz konuşmam. Benden önceki bu yönetim, beş yıllık görev süresi içinde, belediyenin ihaleleri ve kiraladığı hizmetler başta olmak üzere birçok kalemde ´NAYLON FATURA´ kullanmış ve belediyeyi zarara uğratmıştır.?

Sarı, bu iddialarıyla ilgili belirledikleri faturaları görsel olarak meclis üyelerine sundu.

Bunun üzerine söz alan AKP´li meclis üyesi Ali Ertek, ?Bahsettiğiniz sizden önceki başkan ile ben görüşmüyorum. Ancak, sizin bu kişi ile ilgili iddialarınızı savcılığa resmen bildirmeniz gerekir? dedi. Sarı ise bu isteği, ?Şu andaki toplantımızı burada gazeteciler de izliyor. Bu sözlerimi yayın organlarında haber olarak mutlaka değerlendireceklerdir. Savcılığın da bu sözlerimi ihbar kabul ederek yasal süreci başlatması gerekir? değerlendirmesinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler: Sarı savcılığa duyurusu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli