Sarı`dan, Çolak`a tebrik ziyareti

Sarı`dan, Çolak`a tebrik ziyareti

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Genel kurul sonrası göreve getirilen MHP İlçe Başkanı ve teşkilatını parti ziyareti ile kutladı.

Erdek bugün sıra dışı bir buluşmaya tanık oldu.  Erdek’te özellikle partiler arası yaşanan olumsuzluklar nedeni ile bir birlerine olan mesafede araya giren üçüncü kişilerin diyalog ortamlarını kopartılması ile oluşan kavga 30 Mart seçimlerinden sonra yerini ılımlı diyaloğa bıraktı.

30 Mart’ta farklı bir galibiyetle 3. Kez Erdek Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Hüseyin Sarı aynı zamanda 3 ayrı partiden kenti yöneten Belediye Başkanı olarak bir ilke imza attı.

Başkan Sarı, gerek sözlü, gerek yazılı, gerekse sanal alemde muhalif kimliklerce hakkında yayımlanan olumsuz eleştirilere yanıt vermeyerek tartışma ve kavgadan beslenmek isteyen kişilere cevap vermemesi Erdek halkı tarafından dikkatle ve olumlu yönde izleniyor.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, bugün beraberinde ilçe Başkanı Metin Uysal ve Meclis üyeleri ile birlikte MHP ilçe Başkanlığına tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Sarı ve Meclis gurubunun tebrik ve kutlama ziyaretinde tam kadro hazır bulunan MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, konuk ekibi kapıda karşıladı.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, Erdek ve ülke gündemi üzerine konuşuldu.

Yaklaşık 90 dakika süren ziyaretten sonra aynı sıcak atmosferde uğurlanan Başkan Sarı ve CHP meclis grubu, MHP’nin Murat Çolak Başkanlığındaki yeni yönetimine başarılar dilendi.

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false