Sarı’dan ilginç sosyal medya paylaşımları

Sarı’dan ilginç sosyal medya paylaşımları

E rdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabından ilginç paylaşımlarda bulundu.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabından ilginç paylaşımlarda bulundu.

Bu ilginç paylaşımları aşağıda sunuyoruz.

 

YÜCEL YILMAZ’IN MAŞASI!

“Bir zamanlar rahmetli Balıkesir belediye başkanlarından Sami Gökdeniz’in sığıntısı olan, sonra Edip Uğur’a ve ardından Zekai Kafaoğlu’na çalım atmaya çalışan zat, şimdilerde Yücel Yılmaz’ın maşası! Bir önceki açıklamasında benden, ‘deneyimli belediye başkanı’ diye bahsederken, son açıklamasında çemkirmiş! Demek ki gerçekten acıttı. Eğer monolog konuşmayı bırakıp, istediğin basın mensuplarını çağırabileceğin bir platformda benimle tartışmayı göze alabiliyorsan, buyur, hazırım. Belki o zaman yıllardır fırsat kollayıp öne geçemediğin Balıkesir’de bir şansın olur. Neticede AKP, metal öğütücü! Belki son metal paslandığında, ya da yorulduğunda sıra sana gelir!”

İLAHİ ADALET VAR

“Bu ülkede hırsızlık yap, cinayet işle, mafyalık yap! Af çıkar nasıl olsa diye vergi kaçır! Vergi barışı gelir diye kaçak bina yap! İmar barışı gelir. Bir baltaya sap olma. Askerde teskere bırak, sonra güneydoğuya tayin olunca kork, bas istifayı! Nasılsa bir af çıkar, memuriyete dönersin! Eyvallah da, vatan için, bayrak için onlarca Mehmetçik, uzman çavuş, subay şehit olurken, canını verirken, onların aileleri yasta, çoluğu çocuğu öksüzken, bu fırsat onlara verilmez, canları giderken niye kimsenin gıkı çıkmaz? Kanun, insan eliyle alınan kararlardan ibaret. Bazı şeyler kanuni olsa da, insani, ahlaki vicdani olamıyor ne yazık ki! İlahi adalet denilen şey var, kul hakkı var, iman var.”

YALANLAYANIN AKLINI KARIŞLARIM

“Erdek Belediyesi’nin Eğridere su projesi adına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bir delikli kuruş borç gitmemiştir. Bandırma Belediyesi’nin yaklaşık 90 milyon lira borcu BASKİ’ye devir olmuştur. Yalanlayanın alnını karışlarım.”

BİROL ŞAHİN’E MEYDAN OKUMA

BASKİ, katı atık bedellerini tahsil ediyor. Ancak aylarca kasasında tutup, ne ilçe belediyelerine, ne de ilçe belediyelerinden alacaklılara yatırmayıp parayı kullanıyor. Bu arada ilçe belediyeleri, faiz yükü ile karşı karşıya kalıyor. İspat edemezsem ben, ispat edersem sen istifa edecek misin, Birol Şahin…”

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BORCU

“6 yılda milyarlarca TL değerinde mülk satan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 6 yılda en borçlu 5 belediyeden biri oldu. Erdek Belediyesi, bir metre kare yer satmadı daha…”

“Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, otopark ve geçiş hakkı ücretlerini tahsil ediyor. Bu dediklerimin tersini ispat eden adamdır, edemeyen müfteri!”

İŞTE SAYIŞTAY RAPORU

Sarı, diğer bir sosyal medya hesabında ise Erdek Belediyesi’nin 2018 yılına ait Sayıştay raporunu yayınlayarak, “Maraba Büyükşehir, yönetemediğimi iddia ettiğin Erdek Belediyesi’nin 2018 yılı Sayıştay raporu” dedi.

FETÖCÜLERİ KİM GENERAL YAPTI?

“Orduya yıllarca kumpas kuran FETÖcüleri kim general yaptı? O makamlara kim getirdi? Orduya sızdırılan generaller, 15 Temmuz’da hain kalkışmaya girişince emir alan gariban Mehmetçiğin kafasını kesen hainler kimdi? Emri dinlediler diye hâlâ mağdur Mehmetçikleri düşünen var mı?”



Hale Gürkan
8.06.2020 21:24:30
Ne kadar çileden çıkardilarsa artık... Bu CHP belediyelerinden ne istiyolar anlamak mümkün deil. Amaç memlekete millete hizmet etmek mi ? Deil se amaç ne Sevgiler Erdek ve tüm memleket belediyelerine.

Anahtar Kelimeler: ilginç sosyal medya paylaşımları
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli