Sarı'dan ulvi hizmet

Sarı

Deva arayan dertlilere, Fakülte servisi düzenledi.

Alışıla gelmişin dışındaki davranışları ve hizmet anlayışı ile kendisi örnek alanları şaşırtmaya devam eden Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı özellikle dar gelirli ve refakatçısı olmayan fakülte hastalarının Erdek'ten, Bursa'ya ulaşmalarını sağlamak için Erdek'ten Fakülte'ye servis hizmeti koydu.

Başkan Sarı her Perşembe sabah saat 08.30 da Erdek Havuzlu meydandan hareket eden özel bir araç, terapati ardından akşam Erdek'e dönen hastaların hayır duasını alıyor.

Başkan Mim. Hüseyin Sarı'nın geçmişte otomobil ile sağlanan servis hizmetinin, sayısal anlamda her geçen gün artması üzerine 30 kişilik yeni bir araçla hizmet kalitesini yükseltirken, bu sayınında artması halinde 2 bir otobüs veya salı-perşembe hatları ile servisi arttırabileceğini açıkladığı öğrenildi.

Erdek, Havuzlu meydandan bindikleri servis ile Bursa Tıp fakültesinde gerekli tedavilerini görüp, akşam dönüşlerini gerçekleştiren vatandaşlar ise, Başkan Mim. Hüseyin sarı'ya dua ediyor.

27 Şubat Perşembe bu sabah saat 08.30 da Fakülte servisine binen vadandaşların Regaib Kandili hayrına Başkan Sarı'ya dua etmekten geri kalmadılar.

​​​​​​​



Anahtar Kelimeler: ' hizmet
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli