Sarıköy Düğün Salonu Açılıyor

Sarıköy Düğün Salonu Açılıyor

Sarıköy`de, eski Başkan Ali Yeşildağ tarafından yapılan tesisler, Hüseyin Yakar tarafından hizmete açılıyor.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Sarıköy Kapalı Pazar Yerinde ve Düğün Salonunda incelemelerde bulundu.

Sarıköy Kapalı Pazar yerindeki düzenleme yaparak, esnafın mağduriyetini gidereceklerinin altını çizen Başkan Yakar, “Gönen’e, Türkiye’de örnek gösterilen bir Kapalı Pazar kazandırdık. Sarıköy ’de de gerekli düzenlemeleri yaparak, sorunu çözeceğiz” derken, Düğün Salonun da yakında Sarıköy halkının hizmetine açılacağını müjdeledi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yol yapım ve kavşak çalışmalarının sürdüğü  Sarıköy ’de hem devam eden çalışmaları hem de 29 Mart seçimleri öncesinde kazandırılan ancak sıkıntılardan dolayı hizmete açılamayan yatırımları yerinde inceledi.

Proje hatalarından dolayı hizmete açılamayan esnaf kadar mahalle halkını da mağdur eden Sarıköy Kapalı Pazar yerinde yaşanan soruna vakıf olduklarını bildiren Başkan Yakar, “Gönen Belediyesi olarak, sosyal tesislerinden peronlarına ve otoparkına kadar her yönüyle Türkiye’de örnek gösterilen Kapalı Pazar’ı Gönen’e kazandırdık. Sarıköy Mahallesine  kurulan ancak, bu şekliyle hizmete açılması halinde çok ciddi sıkıntıların yaşanacağına inandığımız Sarıköy Pazar Yerinde çalışma yapacağız. Yapılacak düzenlemeyle Sarıköy e yakışan, esnafımızı memnun edecek bir Pazar yerini kazandıracağız” sözünü verdi.

Gönen Belediyesinin, yeniden düzenlemeye gittiği düğün salonunda da incelemelerde bulunan Başkan Yakar, “Sarıköy halkı, en güzel hizmete layık. Mahallemize, hak ettiği hizmeti getireceğiz” sözünü verirken, Düğün Salonunda kısa sürede açılacağını müjdeledi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı