Sarıköy Ortaokulundan Anlamlı Bir Günde Örnek Birliktelik

Sarıköy Ortaokulundan Anlamlı Bir Günde Örnek Birliktelik

Sarıköy Ortaokulu Okul Aile Birliği'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle düzenlediği tanışma ve kaynaşma yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Hüseyin EFE / SARIKÖY

Sarıköy Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin  “ 24 Kasım Öğretmenler Günü “ Münasebetiyle düzenlediği tanışma ve kaynaşma yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Okul Müdürü Mesut UÇA yemekte yaptığı konuşmasında Okul Aile Birliği’nin yapmış olduğu bu ve bundan önceki çalışmalarından dolayı önceki ve şimdiki Okul Aile Birliği Yönetimine şükranlarını ifade etti.

Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail YILMAZ ve Şube Müdürleri:  Sarıköy Ortaokulu Öğretmen ve çalışanlarıyla tüm velilerin bu anlamlı günde yoğun ilgi gösterdikleri etkinliğe katılımlarıyla; kendilerini onurlandırdıklarını ifade etti.           

 İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ gecede yaptığı konuşmalarında Tüm Öğretmenlerin “ Öğretmenler Gününü “ kutlayarak özellikle Sarıköy’ün kendi yaşamında çok önemli bir yeri olduğunu ve Sarıköy deki tüm eğitim kurumlarını çok önemsediğini ve Milli Eğitimin tüm imkânlarıyla bu mahallemizin okullarının ihtiyaçları için seferber edildiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ tarafından geçen eğitim – öğretim yılı Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yürüten Ayşe AYDOĞAN’a teşekkür plaketi verildi. Hep birlikte, canlı müzik eşliğinde yenilen akşam yemeğiyle Okul –Veli ve Öğretmen birlikteliğinin heyecanı paylaşıldı. 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı