Sarıköy'de yaşananlar gündeme oturdu.

Sarıköy

Sarıköy'de Avşaspor'a yapılan sportmenlik dışı olaylar ceza kurulunun gündeminde

1.Amatör Kümede mücadele eden Sarıköyspor ile Avşaspor'un Sarıköy'de oynanan karşılaşmanın sonrasında yaşanan olaylar amatör futbol dünyasını gerdi.

Zirve iddiası olan Sarıköyspor'un saha ve seyircisi önünde 3-2 kaybettiği karşılaşma sonrası yaşanan olaylar futbol dünyasına bomba gibi düştü.

Karşılaşma hakemi Mehmet Gümüşbaş'ın 90 dakikalık mücadelenin sona erdiğini belirten düdüğünü çalması ardından yaşanan olaylar Avşaspor kafilesine zor anlar yaşatırken, bordo-mavili ekibi taşıyan Marmara Belediyesi kamu aracına verilen zarar akla ziyan olarak yorumlandı.

Sarıköy'ün öfkeli taraftarları tarafından lastikleri şişlenip, kaportası çizilen araç, lastikçi tedarik edilip, tamir yapılana dek yaklaşık 2 saat statta kalınması, Avşaspor adına karşılaşmaya gelen Muhtar Bintuğ Yasakçı tarafından konunun jandarma'dan takviye kuvvet istemesine neden oldu.

Futbolun neticeden ibaret olmadığını bilmeyen fanatik taraftarlarca sürdürülen şiddet hareketi sonucu uzun süre sahayı boşaltamayan Avşaspor'lu oyuncular, daha sonra geldikleri soyunma odasında lastikleri şişlenen otobüslerinin tamir edilmesini beklerken, olayın psikolejinini uzun süre yaşamak durumunda kaldılar.

Fanatik taraftarlarca estirilen terör karşısında ortamı yatıştırmada yetersiz kalan sarıköyspor yönetimi, hafta başında Marmara Belediyesini arayarak meydana gelen hasarın temini noktasında güvence verdikleri öğrenildi.

Sarıköy'de yaşanan olayların maçın bitiş düdüğü sonrası meydana gelmesi, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Fedeasyonu'nu da zor durumda bıraktı. 



SARIKÖYLÜ
17.01.2022 23:09:18
Maç başında çiçekle karşılanan avşaspor attığı gollerden sonra tribünü kışkırtırcasına el kol hareketleri yapıp yetmezmiş gibi birde küfür ediyorlar ama bunlar sürekli göz ardı ediliyor bu mecranında yanlı bi haber yaptığı göz önündedir .

Ahmet
18.01.2022 00:14:38
Yok ya Avşa spor da çiçek verdi niye herke kürüd ettiler veren kişiye

Anahtar Kelimeler: Sarıköy' yaşananlar gündeme oturdu.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı