Satranç Şampiyonları Kupalarını aldı.

Satranç Şampiyonları Kupalarını aldı.

ADD ve Satranç Temsilciliğinin Organizasyonuna ilgi yüksek oldu.

 

videolu haber-

ADD Bandırma Şubesi ile Balıkesir Satranç temsilciliği tarafından 19 Mayıs Atatürk´ü anma ve gençlik spor Bayramı programı kapsamında 7-10 yaş, 11-16 yaş arası Satranç şampiyonasına 66 yarışmacı katıldı.

Hayal çay bahçesindeki turnuva 21 Mayıs´ta başladı bugün saat 18.00 de sona erdi.

Satranç turnuvasında dereceye giren yarışmacıların kupa ve madalyaları federasyon temsilcileri, ADD Başkanı Uğur Kayaalp ile birlikte Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından verildi.

Kupa töreninde söz alan ADD Başkanı Uğur Kayaalp, ADD Bandırma şubesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere yönelik çalışmaların, ilk kez Satranç turnuvası ile farklı bir ivme kazandığını, Bu organizasyona katkı ve destek veren ailelere teşekkür etti.

Törene katılan Belediye Başkanı Dursun Mirza ise Laik Türkiye Cumhuriyetinin geleceği şekillendirecek gençlerine yönelik projelere destek verdiklerini, aynı gün katıldıkları bilardo şampiyonasında Kupa ve ödül dağıtımının ardından Satranç turnuvasına katıldıklarının altını çizerek bu etkinliklerin sportif alandaki başarılarının doğru yolda olduklarının göstergesi olduğunu söyledi.

Satranç turnuvası ödülleri dağıtımının ardından anı fotoğrafı çektirildi.

/resimler/2016-5/23/0131588989051.jpg



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu