Savcılık, kayıp telefonların peşine düştü.

Savcılık, kayıp telefonların peşine düştü.

Erdek Belediyesinde ihtiyaçtan alınan 6 akıllı telefon kayıp, Savcılık bir telefonu tespit etti.

Erdek Belediyesi demirbaşta kayıtlı 6 akıllı telefonu arıyor. Erdek Belediyesi 30 Mart`tan sonra görevi devir alması ardındaş başlattığı demirbaş tasnifinde Belediye envanterinde kayıtlı bulunan 6 adet akıllı telefon`un yerinde olmadığı tespiti sonrası gerekli uyarı ve ikazlarına yanıt alamayınca olayı Cumhuriyet savcılığına intikal ettirdi.

Erdek Belediyesi ekonomik değeri her birisinin 2.500 tl. olan 6 akıllı telefon`un Belediye envanterinde bulunmayışını Cumhuriyet Savcılığına kayıp olarak bildirmesi ardından başlanan tahkikatta, bir telefon`un kullanıcısı tespit edildi.

Savcılık GMS merkezinde ana kayıt dinleme sistemi ile ulaştığı Akıllı telefon kullanıcısına 24 saat içinde kamu malı olan telefon`u Beleldiye ye teslim etmesini istedi.

Erdek Belediye envanterinde kayıtlı olan ancak, depo stoklarında böyle bir demirbaş`ın bulunmadığı tespit edilmesi sonrası başlayan adli soruşturma kayıp telefonların kısa sürede bulunup Belediye`ye teslimi için gerekli tahkikat ve soruşturma Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülüyor.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli