Savunmaya Serkan Yavuz takviyesi

Savunmaya Serkan Yavuz takviyesi

Sivas Belediyespor'un savunma oyuncusu Serkan Yavuz Bandırmaspor’da

TFF 1.Ligi’nin yeni takımı Bandırmaspor transferde hız kesmiyor. Bordo-Beyazlı ekibin transfer komitesi iç transferde 17, dış transferde 3’ü yabancı olmak üzere 7 futbolcu ile anlaşarak futbolcu avında da lider oldu. Onur Göçmez başkanlığındaki komite bugünde, geçen sezon Sivas Belediyespor’da forma giyen Serkan Yavuz ile anlaştı.

Bordo-Beyazlı takımın Transfer Komitesi Başkanı ve As Başkanı Onur Göçmez, Sivas Belediyespor’dan sağbek mevkiinde oynayan 23 yaşındaki Serkan Yavuz’un genç ve yetenekli bir futbolcu olduğunu, özellikle hücum yönü güçlü sağbekin kendini geliştirmesi durumunda büyük işler yapacağına inandığını kendisi  ile  2 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Göçmez ayrıca “ Ön libero olarak TFF 1 lig’inin deneyimli mücadeleci ve savaşçı bir Türk futbolcusu ile anlaşmak üzereyiz. Kaleci arayışımız devam ediyor “ dedi.

Bandırmaspor 10 gündür kendi sahasında yaptığı çalışmaları keserek bugün futbolcularına izin verdi. Bordo-Beyazlı ekip Pazartesi günü 21 Ağustos’a kadar sürecek ilk etap kampı için Afyonkarahisar’a gidecek. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Savunmaya Serkan Yavuz takviyesi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli