?Feyyaz hoca kontrollü oyun ile Giresun´u aşar.?

?Feyyaz hoca kontrollü oyun ile Giresun´u aşar.?

İlk idmanı izleyen Zeyyat Saygın, Feyyaz Hoca ve Giresun maçı maçını yorumladı.

Bandırmaspor´da hafta başında İsmail Ertekin´in istifası ile boşalan Bandırmaspor Teknik patronluğuna Fayyaz Uçar´ın getirilme serüvenini ve önceki gün Bandırma Dereağazı tesislerinde ilk idmanı izleyen Spor editörümüz Zeyyat Saygın Giresun karşılaşması öncesinde ilk yorumunu yaptı.

Diyarbakır´da meydana gelen patlama dolayısı ile 24 saat gecikmeli olarak yayına verdiğimiz değerlendirme de,

Zeki Karadeniz sordu, Spor Editörümüz Zeyyat Saygın yorumladı.

Z-K; ?Bandırmaspor´un yeni hocası feyyaz Uçar ile İlk idmanı nı izlediniz, yorumunuz nedir??

?Feyyaz hoca en kısa zamanda takımı tanımak istiyor, Gördüğüm kadarı ile Feyyaz hoca önce dar alanda çit kale yaptırdı. Daha sonra bu alanı genişletti. Tam sahaya taşıdı. Futbolcularını gözlemliyor. Onlar hakkında notlar tutuyor. Bu gözlemlere dayalı olarak takımı sahaya çıkaracak. En az 3 -4 maç içinde tam kafasındaki 11´i bulacak.?

Z-K; ?Bandırmaspor´da affedilen edilen sporcuların şansı ne olacak??

?Futbolcular affedildikten sonra her futbolcu eşit şansa sahip, artık Feyyaz hocanın yorumu ve daha önce çalıştırıcılardan aldığı rapor doğrultusunda bu futbolcularda sahada görev alabilirler. Önemli olan feyyaz hocanın o gözlem süresini çoğaltmak, Feyyaz hoca takımı ne kadar fazla tanırsa o kadar faydalı olacaktır.?

?Giresun maçı kolay bir maç değil, Giresun´u seyrettim çok güçlü bir ekip, sahanın her tarafında basan bir ekip. Ama Bandırmaspor´da da çok yetenekli oyuncular var. Feyyaz hoca yapısı gereği ofansif futbolu sever, hücum futbolu seven ?Metin-Ali-Feyyaz´ üçlüsünde yer alan çok değerli bir futbolcu idi. Milli futbolcu oldu, Beşiktaş ile kendisini buldu. Daha sonra Fenerbahçe´ye transfer oldu. Feyyaz Uçar boş bir futbolcu değildi. Herkesin kabul ettiği bir futbolcu idi. Bu başarısını teknik adamlığa taşıdı. Şimdi be Feyyaz Hoca´nın Bandırmaspor´u daha çok ofansif olarak oynatacağını düşünüyorum. Ve çok şanslı, Bandırmaspor´da da ofansif futbolcu sayısı, defans oyuncu sayısına göre çok fazla.?

Z-K; ?Feyyaz Uçar´ın teknik direktörlük kariyeri nedir??

?Malatya da büyük başarı elde etti. Daha sonra Altay´da görev yaptı. Tabi biz o takımlara çok yakın olamadığımız için Feyyaz Hoca´nın teknik adamlık serüvenini şu anda yorumlamak doğru olmaz, Biz bekleyeceğiz, göreceğiz. Devre arası 8 hafta sonunda Feyyaz Hoca´nın da ne yapmak istediğini,  Bandırmaspor´a neler kazandırmak istediğini,  hep birlikte yorumlayacağız.?.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli