Sayın Kamuoyuna

Sayın Kamuoyuna

CHP İlçe Başkanlığından zaruri açıklama

  Bandırma da faaliyet gösteren Eylül isimli internet gazetesi, Şehit Astsubay Mehmet Kutlu´nun cenaze töreni öncesi yaptığı bir haberle, CHP Balıkesir Milletvekili Sn Mehmet Tüm´ü ve şahsında Cumhuriyet Halk Partisini hedef göstererek ve de bir başka parti ile ilişkilendirerek ayrıca manşette terör örgütü PKK nın kullandığı renklerle imal andırarak cenaze töreni sırasında provokasyon yapma gayretinde olduğunu gördük.

Ülkenin bu kadar hassas bir dönemden geçtiği bu ortamda, haber değeri bile olmayan, meclisteki tüm milletvekillerinin rutin olarak basına geçtiği ?Basın faaliyet bülteninin?  böylesine kışkırtıcı ve tehditkâr servis yapılması basın etik ilkelerine uymadığı gibi, diğer basın kuruluşlarını da rahatsız edici bir şova dönüştüğünü gözlemliyoruz.

Bu nedenle Balıkesir Milletvekilleri Sn Mehmet Tüm, Sn Namık Havutça

Sn Ahmet Akın ve şahsım ayrı ayrı, kin ve nefret duyguları ile partimizi ve seçilmiş Milletvekilimizi hedef gösteren adı geçen gazete hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunduk.

Güzide Basınımızın Yapmış olduğu her haber ve eleştirinin başımızın üstünde yeri olduğunu özellikle belirtmek isteriz.

Ancak Genel Başkanımızdan en sade üyemizin şahsını hedef alan özellikle güvenliğini tehlikeye sokacak her oluşumun karşısında parti olarak duracağımızın bilinmesini de isteriz.

Bu vesile ile Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehidimizin cenaze töreni sırasında vakur ve bilinçli davranışları nedeniyle de diğer partili gençlere de teşekkürlerimizi sunuyoruz

Kamuoyuna saygı ile duyurulur           Atilla Atakay

                                              CHP Bandırma İlçe Başkanı

 



Anahtar Kelimeler: Sayın Kamuoyuna
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli