Sebepli ve Bostancı`da hayır günü

Sebepli ve Bostancı`da  hayır günü

Gönen`in Sebepli ve Bostancı köylerinde geleneksel kutlu doğum hayrı



Gönen`in Sebepli ve Bostancı köylerinde yapılan geleneksel köy hayrı ve kutlu doğum mevlidi heryıl olduğu gibi bu yılda coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

Köy cemiyetlerini ziyaret eden Gönen Ticaret Borsası Başkanı, İşadamı İbrahim MUTLU ve Ak Parti Balıkesir İl Genel Meclis Üyesi, Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent CAN' a büyük ilgi gösterildi.



Gönene bağlı köylerde devam etmekte olan Peygamber Efendimiz (S.A.V.) i Anma ve Köy hayırlarının bu haftaki adresleri Sebepli Köyü ile Bostancı Köyleri Oldu.

İlçenin ekonomisi ve nüfus anlamında önemli köylerinden olan her iki köydeki hayırlara, insan seli aktı. Sebepli köyü'ne gitmek için belirtilen adrese insanlar sabah 08 den itibaren devam etmesi gözlerden kaçmadı. Aynı şekilde Bostancı köyü de yılda bir gün de olsa mahşeri kalabalığı yaşadılar.

Başkanlar, İbrahim MUTLU ile Bülent CAN; her iki köyde de büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandılar. Köy muhtar ve ihtiyar heyetlerinin yanı sıra halkında her iki başkana gösterdikleri yakın ilgi toplumla iç içe olmayı ve onların dertlerini, sorunlarını dinlemeyi ve çözüm üretmeyi kendilerine prensip edinen her iki başkan da gördüğü bu ilgiden son derece memnun kaldılar.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı