Sebze ve Meyve Odası İşletme Kartla tanıştı

Sebze ve Meyve Odası İşletme Kartla tanıştı

Yenilikçi hizmetleri ile Deniz Bank, Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası arasında imzalanan protokolle esnafa özel yeni projesi, "İşletme Kart" verildi.





Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan Deniz Bank ile Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası arasında imzalanan protokolle Deniz Bank`ın esnafa özel yeni projesi, "İşletme Kart" üzerinden Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası üyesi girişimcilerin hizmetine sunuluyor.

Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank, esnafın ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor. DenizBank, üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan protokolle birlikte Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası üyesi işletmeler Türkiye`deki en yenilikçi uygulamalardan olan "İşletme Kart" ile tanışmış oldu. Bandırma`da 01 Haziran 2012 Cuma günü yapılan protokol imza töreni, Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, DenizBank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, DenizBank Bandırma Şube Müdürü Özlem Ayvaz ve DenizBank Marmara Bölge Kobi Bankacılığı Satış Müdürü Hamza Şimşek`in katılımlarıyla gerçekleşti. Yeni proje, İşletme Kart`ta var olan tüm özelliklere ek olarak Bandırma esnafının hayatını kolaylaştıran yeni bankacılık hizmetleri ve avantajlarını içeriyor.



Projenin Deniz Bank İşletme Kart`a getirdiği yenilikler

DenizBank`ın esnafa özel projesi ile İşletme Kart sahibi girişimciler hesaplarında para olmasa dahi Kurtaran Hesap ile acil nakit sıkıntılarını çözebilecekler. DenizBank Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası üyelerinin yıllık oda aidatı sorunu ortadan kalkıyor. Her ay düzenli olarak harcamalarını İşletme Kart ile yapan Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası üyeleri hem harcarken kazanıyor, hem de yıllık oda aidatı DenizBank tarafından ödeniyor. Esnaf ayrıca ister şubeden ister ATM`den taksitli ticari kredi kullanıp, alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkânından yararlanabilecek. Şirket kredi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda İşletme Kart`tan faydalanabilecekler. Yapılan işbirlikleri sayesinde avantajlı alışveriş olanakları sunan İşletme Kart, esnafımıza harcarken de kazandıracak.

İşletme Kart hakkında

İşletme sahiplerine maliyet ve zaman yönetimi açısından etkin çözümler sunan İşletme Kart, 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart bu doğrultuda tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta buluşturuyor.

Denizbank `İşletme Kart sahipleri,

•              Acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçlarını,

•              36 aya varan vadelerle Taksitli Ticari Kredi iie işletme sermayesi ihtiyaçlarını,

•              Kredi vadesini işletme sahibinin belirlediği Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi ihtiyacını,

•              Business Card özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabiliyor.

İşletme Kart sahibi olmak isteyen müşteriler,

•              Denizbank Bandırma Şubesine bizzat başvurarak,

• www.denizbank.com adresinden "İşletme Kart" menüsünü seçerek yada

4417`ye İSLETME yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C. Kimlik numaralarını SMS olarak göndererek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı