Seçim geçince,"Görürsün Belediyeciliği"

Seçim geçince,

Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz, GSM ile 400 çalışanının işine son verdi.

Seçim öncesi ?Gönül Belediyeciliği? sloganını kullanan Başkan Yücel Yılmaz, ilk icraatı ile gönülleri kırdı. Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı öncesi tam 400´e yakın işçinin işine son verdi? Üstelik işten çıkarılanlar, bu durumu cep telefonlarına gelen bir mesaj ile öğrendiler? Bu kıyımı İsmail Ok yapsa ortalığı ayağa kaldıracak olanlar, nedense bu duruma bir yorumda bulunmadı!!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Ayı öncesi yaklaşık 400 personelin işine son verdi. İşten çıkarılanların çoğu İŞKUR vasıtasıyla işe alınan personeller. Ayrıca bu personellerin görevi mezarlık temizleme ve ilaçlama? Yaz ayının gelmesiyle birlikte mezarlık temizliği ve ilaçlama personeline en çok ihtiyaç duyulacak zamanda, bu personeller kapının önüne kondu. İşin teknik kısmını bir tarafa bırakırsak, bu işten çıkarma hamlesi Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı zor durumda bıraktı. Şöyle ki; Başkan Yücel Yılmaz seçim öncesi ?Gönül Belediyeciliği? yapacağını ve asla işçi kıyımı yapmayacağını söylemişti. Fakat daha Başkanlık koltuğuna oturalı 1 ay olmadan tam 400´e yakın personelin işine son verildi!

/resimler/2019-5/9/2015295949814.jpg

        Hayırdır Küçükkapdan! Gazetecilerle bir derdin mi var!

İşlerine son verilen ve haksızlığa uğradıklarını personeller soluğu Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan´ın yanında alıyor. Durumu gazetelere bildireceklerini söyleyen personellere Genel Sekreterin verdiği cevap şu; ?istediğiniz yere verin, gazetelerde çıkınca sonucun değişeceğini mi sanıyorsunuz?? Hayırdır Sayın Sekreter.. Siz hangi ara bu kadar egoist ve kibirli biri oldunuz?  Halbuki gazetede çıkan bir haber sonrası koştura koştura özür dilemeye gitmiştiniz?

/resimler/2019-5/9/2016242825756.jpg

                       Reis sen kendini boşa yoruyorsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılcahamam kampında tam da yaşanan bu durumdan bahsetti ve işçi kıyımı yaptığını söylediği CHP´li belediyeleri ve belediye başkanlarını yerden yere vurdu. Fakat Reis´in atladığı bir durum var! CHP´li belediyeler kıyım yapıyor diye kızarken, Ak Parti´li belediyelerin kıyıma başlaması, Reis´i zor durumda bıraktı ve tezata düşürdü!



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli