SEÇİME DOĞRU KİM, KİMDİR?

SEÇİME DOĞRU KİM, KİMDİR?

31 Mart Mahalli seçimleri öncesi partilerinden Belediye Başkan Aday Adayı olan siyasi kimlikleri sırasıyla Bandırma seçmenine tanıtıyoruz.

  Ozan ONUR
         Bandırma Belediyesi
         Başkan Yardımcısı

1 Ocak 1961 tarihinde Balıkesir’in Manyas ilçesine bağlı Börülceağaç köyünde doğdum.
Köy enstitüsü mezunu bir babanın üç çocuğundan en küçüğüyüm. 
İlk, orta ve lise eğitimi Bandırma’da tamamladım ve 1965'ten beri Bandırma'da yaşamaktayım.
Evli ve bir erkek çocuk sahibiyim.
2009 yılında başladığım Bandırma Belediye Başkan Yardımcılığı görevini, 3 dönemdir büyük bir gurur ve başarıyla sürdürmekteyim. 
Bunun öncesinde, 27 yıl boyunca Bandırma Yurtiçi Kargo’da Acente Sahibi olarak çalıştım. Ayrıca gıda toptancılığı, ışıklandırma ürünleri satış ve imalatı sektörlerinde uzun yıllar görev yaptım.
7,5 yıl öğrenim gördüğüm Balıkesir İşletme Mimar Sinan Sinema TV ve Anadoluhisarı Spor Akademisi’ndeki üniversite eğitimimi, 1980 darbesiyle aynı döneme denk gelmesi nedeniyle, yarıda bırakmak zorunda kaldım.
1985 yılında SHP üyesi olarak başladığım siyasi mücadeleme, iki partinin birleşmesiyle, bugün CHP üyesi olarak devam ediyorum.
Bu süre zarfında, CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe, İl ve Büyük Kurultay Delegeliği ve İlçe Başkanlığı gibi görevlerde önemli sorumluluklar üstlendim.
Görev almadığım dönemlerde dahi, yaşadığım kentin sorunlarına karşı duyarlılık gösterdim, yerel yönetim ve bürokrasi ile ilişkilerimi doğru ve sağlıklı bir zeminde tutmaya çalıştım. 
Sivil toplum kuruluşlarında yıllarca yönetici olarak görev yaptım. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitimciler Tüketim Kooperatifi ve Emekli-Sen üyesiyim.
Kentteki spor faaliyetlerinin geliştirilmesi için büyük çaba sarf ettim. Şehrimizin profesyonel futbol takımı olan Bandırmaspor’da Başkanlık, Asbaşkanlık ve Genel Kaptanlık yaptım. Ayrıca 20 yıldır, yaşadığım mahallenin amatör futbol takımında Başkanlık görevimi sürdürüyorum. 

Ve bugün, sahip olduğum tüm birikim ve tecrübemi, gönül verdiğim şehir olan Bandırma’nın hizmetine sunmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bandırma Belediyesi Başkanlığı için Aday Adayı oldum.
Yerel yönetim anlayışımın temelinde insan odaklılık, bilgi ve refah paylaşımı, dayanışma, sosyal demokrasinin evrensel ilkeleri ve ekip çalışması yer almaktadır.
60 yıla yakın süredir yaşadığım şehir olan Bandırma’yı yakından tanıyor, sorunlarını ve yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum. Bu nedenle, Bandırma’nın yerel yönetiminde daha büyük bir sorumluluk almak ve bu güzide kenti daha da ileriye taşımayı istiyorum.
Partimizin onay vereceği meclis kadrosu ile birlikte Belediye Başkan Adayı olmayı talep ediyorum.
Bu onurlu görevi ülkemize ve partimize en yakışır şekilde yapacağıma inancım tam…
Saygılarımla…
Ozan ONUR
Bandırma Belediyesi Bşk. Yard. 



 



İbrahim Üçer
8.12.2023 16:30:50
Başkanım, Üçer Ailesi olarak sizi destekliyoruz, başarılar diliyoruz...

Anahtar Kelimeler: SEÇİME DOĞRU KİMDİR?
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı