Seçime Doğru Kim!... Kimdir?

Seçime Doğru Kim!... Kimdir?

21 Temmuz 1998 Bandırma doğumluyum.

 İsmail Ömür AŞIK: İsmail Ömür AŞIK kimdir?

21 Temmuz 1998 Bandırma doğumluyum. 25 yaşındayım eğitim hayatıma ilk okul, orta okul, lise ve üniversite olmak üzere  Bandırma'da gerçekleştirdim. Üniversite eğitimimi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümünde tamamladım. Halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Spor Yönetimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatıma devam etmekteyim. İnsanın her alanda kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. 
Birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldım. Üç yıl boyunca Türkiye Futbol Federasyonunda Futbol hakemi olarak görev yaptım. Önceki dönem Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Gençlik Kolu Başkanı olarak görev yaptım. Önceki Dönem üç yıl süre ile Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. 

On yılı aşkın siyasi deneyimimle ve almış eğitimler ile birlikte Bandırma için en iyi seçim diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli Bandırmalı hemşerilerime hizmet etmek için 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde Bandırma Bağımsız Belediye Başkan Adayınız olarak desteğinize ve oylarınıza talibim. Saygı ve sevgilerimi sunar iyi günler dilerim.



Anahtar Kelimeler: Seçime Doğru !... Kimdir?
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı