Seçime ramak kala

Seçime ramak kala

Mirza’dan Öztaylan’a: “Cumhuriyet alanı ve Sevgi Yolu’nda ağaç bırakmadın”

Mirza’dan Öztaylan’a: “Cumhuriyet alanı ve Sevgi Yolu’nda ağaç bırakmadın”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye başkan adayı Dursun Mirza, “Göreve gelir gelmez, hazırladığımız çok sayıda projeyi vatandaşlarımızla buluşturacağız” dedi.

Bandırma’nın eski iskelesinde direkler üzerinde yükselen dört balık lokantası yapacaklarını vurgulayan Mirza, Livatya sahil bandını da yepyeni bir dizayn ile Bandırmalılara kazandıracaklarını açıkladı.

Mirza, Adalet ve Kalkınma Partisi Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan’ın, sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’nde bulunan sahil bandını düzenleyeceğini öne sürmesine, “Bu arkadaş, 5 yıldan beri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın baş danışmanıydı. Bu 5 yılda Bandırma için ne yaptı? Bandırma’ya hiçbir katkısı olmadı. 5 yıl içinde, Livatya projesini neden Bandırma’ya kazandırmadı?” yanıtını verdi.

Öztaylan’ın cumhuriyet alanındaki kırık Çin granitlerini eleştirmesini de şaşkınlıkla karşıladığını vurgulayan Mirza, “O Çin granitleri, bu arkadaşın 3 yıllık belediye başkanlığı döneminde buraya döşendi. Kapıdağ’da, Saraylar’da hiç mi granit ve mermer taşı yoktu da Çin’den granit taşı getirildi? Bu arada o zamanın parasıyla bu granitlerin 3,5 milyon liralık bölümü ise bizim belediyemiz tarafından ödendi. Üstelik bu arkadaş, alanın düzenlenmesi sırasında ne burada ne de Sevgi Yolu’nda ağaç bıraktı. Hepsini kestirdi” diye konuştu.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Seçime ramak
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı