Seçkiner’den 30 Ağustos’a bayrak desteği

Seçkiner’den 30 Ağustos’a bayrak desteği

Eski Turizm Bakanlığı danışmanı Osman Seçkiner, her yıl olduğu gibi bu yılda Erdek Muhtarlar derneğine Bayrak katkısında bulundu.

Gerek görev yaptığı Turizm Bakanlığındaki süreçte, gerekse yazlık konutu dolayısı ile kendisini 50 yıllık Erdekli sayan eski Turizm Bakan Danışmanı ve Petrol Ofis Genel Müdürlüğü Başkanlarından Osman Seçkiner 30 Ağustos öncesi Erdek Muhtarlar derneğine 200 adet Türk Bayrağı katkısında bulundu.

Seçkiner, Erdek’in yaşamının birçok noktasında önemli yer teşkil ettiğini, kendisinin de her Erdekli kadar bu eşsiz güzelliğe sahip kente hizmet etmeği görev saydığını vurgulayarak “Erdek çok güzel bir kent, 50 yıl önce kesişen yolumuz, bizleri Ersas’taki dostlarımız ile birlikte koyu bir Erdekli yapmıştır.” Dedi.

Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan, tatil ve turizm’de cazibe merkezi Erdek’te özellikle Sahil Mahallesinde bulunan sitelerin kendi bünyelerinde coşkulu 30 Ağustos bayramı kutlamaları gerçekleştirdiklerini, bu anlamda ihtiyaç duyulan bayrak temini noktasında Osman Seçkiner’in çözüm üretmesini takdirle karşıladıklarını açıkladı.

Semra Baycan,” Osman Seçkiner gibi önemli bir şahsiyeti tanışmış olmaktan guru duyuyorum, kendisini bize bir telefon kadar yakın görüyoruz. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Erdek Muhtarlar Derneği yönetim kurulu Başkan yardımcısı ve Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ise Türkiye’nin en eski, en müstesna tatil merkezi Erdek’te olmanın, Osman Seçkiner gibi müstesna şahsiyetleri tanımış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı