Seçmen kağıdını alan Muhtara koştu

Seçmen kağıdını alan Muhtara koştu

Haydarçavuş Mahalle Muhtarlığında hareketli günler

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu 11 gün kalan yerel seçimler öncesinde yoğun ilgi-sevgi ve destek ziyaretlerine hedef oldu.

Haftaya seçmen kağıtlarını dağıtarak başlayan Nur Hancıoğlu bu vesile ile 18-24 Mart yaşlılar haftası nedeni ile mahallesinde yaşayan yaşlıların gününü kutlayı gönüllerini almanın ardından Muhtarlık iadeyi ziyaret ile dolup taştı.

Seçim takviminin sonuçlanmasına ramak kala Mahallelerinin dürüst, çalışkan, iyi kalpli, güzel muhtarlarının yeniden aday olmasının yürellerine ferahlık getirdiğini söyleyen Haydarçavuş mahallesi sakinleri Nur Hancıoğlu gibi adını ulusal anlamda duyuran başarılı-çalışkan bir muhtara sahip olmalarının kendileri adına nekadar büyük bir şans olduğunu söylediler.

/resimler/2019-3/20/2044234425551.jpg

Muhtar Hancıoğlu, seçim takvimi dolayısı ile yoğun ziyaretçi trafiğinden kendi ziyaretlerini gerçekleştirmekte güçlük çektiğini Haydarçavuş Mahallesi demenin gönül birliği, sevgi, saygı ve hürmetten geçtiğini vurgulayarak "Makam ve mevkiler gelip geçici, doğu büyüdüğüm, gel,n olduğum mahallemde Muhtarım bundan büyük mutluluk varmı?, 35 yıl Mahallemizin Muhtarlığını yapan değerli büyüğüm Hayrettin Karacan´ın her gün elini öpüyor, hayır duasını alıyorum... Gün gelir görev biter, ama!... dostluklar bakidir..." dedi.

31 Mart yerel seçimlerine 3 adayla gittiklerini açıklayan Hancıoğlu, aldığı eğitim ve aile terbiyesi, demokrasiye olan inancı nedeni ile rakiplerine başarı dileğinde bulunarak, "31 Mart´ta yapılacak seçimde 3 aday olarak yarışacağız, takdir elbette mahalle sakinlerimizindir... Hertürlü sonucu saygı ile karşılar göreve seçilen adayı kutlarım... Bu bir demokratik yarıştır... Haydarçavuş Mahallesi Bandırma´nın Çankaya´sıdır başka mahallelere benzemez. Burada teslimiyet değil, temsiliyet ön koşuldur.." dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli