Sedat Pekel, Bandırma SASFAG Derneği Başkanı Nalan Seval ve dernek üyesi öğrencileri makamında kabul etti,

Sedat Pekel, Bandırma SASFAG Derneği Başkanı Nalan Seval ve dernek üyesi öğrencileri makamında kabul etti,

Başkan Pekel tarafından derneğin çalışmalarına kullanılması ve fayda sağlaması amacıyla Projeksiyon aleti hediye edildi.





Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma SASFAG Derneği Başkanı Nalan Seval ve dernek üyesi öğrencileri makamında kabul etti. Ziyaret sırasında Başkan Pekel tarafından derneğin çalışmalarına kullanılması ve fayda sağlaması amacıyla Projeksiyon aleti hediye edildi.

Ziyarette derneğin yerine getirdiği çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, 2009 yılında kurulmuş olan Sanatsal Ve Sportif Faaliyetleri Araştırma Geliştirme Derneği SASFAG'ın özellikle gençlerimiz için boş vakitlerini Sanatsal, Sportif ve Kültürel faaliyetlerde bulunarak, kendilerini en iyi şekilde geliştirmeleri açısından önemli katkı sağladığını söyledi.

Öte yandan Başkan Pekel'in ardından söz alan SASFAG Derneği Başkanı Nalan Seval, Bandırma Belediyesi'nin dernek çalışmalarında kendilerine her zaman destek verdiğini belirterek hediye edilen Projeksiyon Cihazı için Başkan Pekel'e teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı