Sedef Gayrimenkul &Lojistik’ten yeni imaj

Sedef Gayrimenkul &Lojistik’ten yeni imaj

Bandırma Sedef Gayrimenkul ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi, 17 Eylül Mahallesi Atatürk Cd. No:134 adresinde hizmete girdi.

Bandırma Sedef Gayrimenkul ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi, 17 Eylül Mahallesi Atatürk Cd. No:134 adresinde hizmete girdi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

 Sedef Gayrimenkul ve Lojistik’in açılış kurdelesi Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma Sedef Gayrimenkul ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi sahibi Hüseyin Özkan ve eşi Şeyda Özkan birlikte kestiler.

Sedef Gayrimenkul ve Lojistik’in açılışına ayrıca önceki dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza, AKP İlçe Başkanı Mehmet Doğan,  CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak ve çok sayıda davetli katıldı.

 1998 yılından bu yana emlak sektöründe hizmet verdiğini dile getiren Sedef Gayrimenkul sahibi Hüseyin Özkan, “Emlak ve gayrimenkul sektörü Bandırma’da hızla büyüyor.  Gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünen herkesi bugünden itibaren hizmet vermeye başlamış olan üçüncü şubemize bekliyoruz. Yıllardır bizlere güvenip, yatırımlarını bizimle şekillendirmeye tercih eden değerli iş ortaklarımıza da bizleri tercih ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Sedef Gayrimenkul &Lojistik’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı