Şehit ve Gazi aileleri çocuklarına İstanbul safarisi

Şehit ve Gazi aileleri çocuklarına İstanbul safarisi

İDO ile şehit aileleri ve çocukları boğaz turunda buluştu

15 Nisan Pazar günü Bandırma´dan gelen şehit ailelerinin çocukları İDO ile  keyifli  bir Pazar günü geçirdiler.  Bandırma Kaymakamlığı ve İDO işbirliği ile  gerçekleşen etkinlikte,  İDO Beşiktaş İskelesi´ne gelen  şehit ailesi çocukları, ilk olarak Beşiktaş´tan İDO deniz otobüsü ile  bir boğaz turuna çıktılar.

İstanbul´un en meşhur silüetleri ile ilgili ilginç bilgiler aktaran rehber eşliğinde Boğaz´ın tadını  ve ikram yemeklerin keyfini çıkaran çocuklar, sonrasında Spor Toto Süper Ligi´nde, kıyasıya mücadele eden Galatasaray- Medipol Başakşehir maçını izlemek üzere yola çıktılar. Türk Telekom Stadına büyük bir neşe içinde giden çocuklar, Pazar gününün tadını hem Boğaz turu hem maç keyfi ile çıkararak 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesinde bayram coşkusunda bir tatil günü geçirdiler.

15 Nisan Pazar günü, Bandırma´dan gelen şehit ailelerinin çocukları İDO ile İstanbul´da  keyifli bir  Pazar yaşadılar.  Bandırma Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlikte, İDO Beşiktaş İskelesi´ne aileleri ile birlikte gelen şehit ailesi çocukları önce bir Boğaz turu  ardından da kıyasıya bir  rekabetle geçen maç  coşkusunu nefes nefese izlediler.

İDO deniz otobüsü ile boğaz turu yaparak denizle iç içe bir gün geçirerek  rehber eşliğinde İstanbul´un en meşhur silüetleri ile ilgili ilginç bilgiler dinleyen çocuklar, İstanbul Boğazı´nda keyifli bir mola verdiler.

Çocuklar aileleri ile birlikte Boğaz´ın tadını çıkardıktan sonra sabırsızlıkla ve büyük bir heyecanla  Spor Toto Süper Ligi´nde kıyasıya mücadele eden Galatasaray- Medipol Başakşehir maçını izlemek üzere Türk Telekom Stadına gittiler.

/resimler/2018-4/16/0902555042373.jpg

İDO Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörü Hande Ergünlü, çocukların heyecanına ve mutluluklarına bizzat şahit oldukları  etkinlikte konuştu ve yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da  bu vesile ile kutladı.

Ergünlü mesajında, ?Şehit ailesi çocuklarının mutlulukları ve gelecekleri bizim mutluluğumuz ve geleceğimizdir. Deniz yolculuklarının keyifli adresi İDO olarak şehit ailesi çocuklarımıza neşeli bir Pazar günü yaşatabildiysek ne mutlu bize! Vatanımızın bizlere emaneti şehit ailesi çocuklarımız ile Ulu Önder Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde keyifli  bir Pazar günü yaşadık. Kurumsal Sosyal Sorumluluk yaklaşımı  açısından böyle kıymetli çalışmalara önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.

/resimler/2018-4/16/0903301918032.jpg



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu