Şehit aileleriyle buluştular

Şehit aileleriyle buluştular

MHP'li kadınlar şehit aileleriyle bir araya geldi

MHP’li kadınlar şehit aileleriyle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma Kadın Kolları Başkanlığı, ilçedeki şehit aileleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. İlçe binasında verilen kahvaltıya çok sayıda şehit ailesi katıldı.

Şehit aileleriyle geçmişe dayalı diyaloglarının bulunduğunu dile getiren MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel “Biz şehit ailelerimizle seçimden seçime görüşmüyoruz. Onların seçimden seçime gördükleri yüzler zaten belli. Biz şehit ailelerimizle seçimler öncesinde de biraya geliyor onların sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz .Onlar bize şühedanın birer emanetidir. Onların sıkıntılarıyla  yakından ilgilenmek boynumuzun borcudur”dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda açıkladığı  demokrasi paketini şehitlerin vasiyeti olarak ta sunmasını eleştiren Güler “Yaşa dışı örgüt PKK’nın talepleri doğrultusunda böyle bir paket hazırlamak ve bunu şehitlerin vasiyeti diye sunmak ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın işidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kapı kapı dolaşarak bu paketin ülkemizin geleceği açsından meydana getireceği sonuçları birbir anlatacağız”diye konuştu.

 
 
 


  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı