Şehit anaları unutulmadı

Şehit anaları unutulmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehit analarını unutmadı

Başkanlığını Gazi Ecevit Karakoyun'un üstlendiği Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç'ın da katılma arzusu ile 10 Mayıs anneler gününde Şehit analarını ziyaret edip, gönül dolusu hayır dua aldılar,

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetim kurulu Başkanı Ecevit Karakoyun, Yönetim kurulu üyesi ve Şehit Babası Şaban Uran, CHP Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selim Panç, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çeri'nin hazır bulunduğu şehit anaları ziyaretinde sıcak ve samimi atmosfer yaşandı.

Anneler gününde unutulmamanın bahtiyarlığını yaşayan Şehit Anaları hatırlanmış olamanın mutluluğunu yaşarken, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanaı Gazi Ecevit Karakoyun, " Bu zor günlerde şehit analarımızı yalnız bırakamazdık. Şartlar ne olursa olsun daima yanlarında  olacağız. Bizimle bu onuru paylaşan Bandırma CHP İlçe Başkanı  Sayın Dr. Selim Panç ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Şehit Teğmen Doğuş Uran, Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık, Şehit Teğmen Erdem Öztürk ve Şehit Assubay Mehmet Kutlu'nun aileleri ve tüm şehitlerimizin aziz ruhlarını tekrar yad ettik. Unutmadık asla unutmayacağız." Dedi.

CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç ise "Şehit Anaları başımızın tacı, onlar bize şehitlerimizin emaneti, onların sağlık ve sıhhat içersinde yaşamlarını idame ettirmek için elimizden gele çabayı sarf ediyoruz. Onlar bu vatan için bir evlatlarını kurban ettiler, şimdi tüm millet olarak onların evlatlarıyız." dedi.

Başkan Dr. Selim Panç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Ecevit Karakoyun'un şahsında tüm gazilere sağlık ve sıhhat içersinde yaşam temennisinde bulunarak, her daim Gazilerimizin hizmetindeyiz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Şehit anaları unutulmadı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli