Şehit haberleri milletin yüreğini dağladı.

Şehit haberleri milletin yüreğini dağladı.

İyi Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez bölge teşkilatlarını topladığı Cumhuriyet meydanında hainlere meydan okudu, "Hiçbir oyun bizim kuva-i milliye ruhumuzu bozamaz."

İyi Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez bölge teşkilatlarını topladığı Cumhuriyet meydanında hainlere meydan okudu, "Hiçbir oyun bizim kuva-i milliye ruhumuzu bozamaz."

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerimizin şehit olması sonrası İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez bölge ilçe teşkilatlarını Bandırma Cumhuriyet alanında toplayıp, kamuoyuna genel bir açıklamada bulundu. "Hiçbir oyun bizim kuva-i milliye ruhumuzu bozamaz."

Milletvekili Çömez her zaman olduğu gibi süreci soğutmadan, belki halen devam etmekte olan çatışmaların hangi kayıplara ulaşılacağı bilinmeyen süreçte yaptığı açıklamada çok sert bil dil kullandı.

Çömez; “Balıkesir’den Bandırma’dan sesleniyoruz. Bu akşam ocaklara ateş, yüreklerimize kor düştü. Şehit, yaralı haberleri ile sarsıldık. Daha geçtiğimiz günlerde Hakkâri’ye gittik, Ankara’da GATA’daki Pençe-Kilit harekâtı yaralılarımızı ziyaret ettik. 12 şehidimiz vardı. Acımız hala yüreğimizde, Bu akşam yepyeni bir terör saldırısı ile hepimiz bir kez daha sarsıldık, hain terör örgütü, arkasına almış olduğu emperyal güçlerle pençe-kilit harekâtı çerçevesinde sınırlarımız içinde bizi koruyan kahraman Mehmetçiğimize hain bir saldırı düzenledi.

Şehitlerimiz var, yaralılarımız var, belki de hala çatışmalar devam ediyor. Yüreğimiz dualarımız, samimi duygularımız, kahraman Mehmetçiğimiz ile beraber.

Şundan eminiz, bu hain terör odakları, emperyal güçlerin koltuğunun altında, bu zor hava şartlarında bunların kendi başına bu saldırıları yapmaları mümkün değil, biliyoruz ki hala Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde Emperyal güçler adına çalışan paralı askerler var. 

Suriye’nin kuzeyinde 80-90 bin civarındaki eğitilmiş donatılmış YPG, PYD terör unsurlarını açıkça destekleyen arkasında olan bir Amerika var. Bugün bizim Türkiye Cumhuriyeti olarak, Türk milleti olarak hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin bir ve beraber olarak bu alçak yapılara karşı top yekûn direnmemiz lazım.

Terörü lanetliyoruz. PKK’yı lanetliyoruz. Bu ülkenin üzerinde emelleri olan herkesi, kim varsa ucu içerde ve dışarda, hepsini lanetliyoruz. Onları açıkça Kuva-i milliye ruhunun filizlendiği coğrafyadan bir mesaj veriyoruz. 

Hangi enstrümanı kullanırsanız kullanın, kimi arkanıza alırsanız alın, asla ve asla başaramayacaksınız. Bu ülkenin birliğine ve beraberliğine asla zarar vermeyeceksiniz. Hükumete de bir çağrımız var. Sorumluluğunuzu yerine getirin, vazifenizi ciddi yapın bu ülkenin birliğine ve beraberliğine kast etmiş bütün unsurlara top yekûn, hep birlikte mücadele edelim.

Acımız büyük, öfkemiz büyük, ama inancımız ve kararlılığımız daha büyük. Bu ülkeye istisnasız hiç kimse zarar veremeyecek. Dualarımız, samimi duygularımız iyi niyetimiz, kahraman askerlerimiz ile beraber Allah ayaklarına taş değirmesin. Kahrolsun PKK.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı