Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlköğretim ve İş okulu ilk Mezunlarını verdi

Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlköğretim ve İş okulu ilk Mezunlarını verdi





Kentimizde 2 yıldır Eğitim ve Öğretim faaliyetine devam eden zihinsel engelli öğrencilerin eğitim ve öğretimi ile  onlara iş öğreten Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlköğretim ve İş okulu ilk Mezunlarını verdi.

Duygusal anların yaşandığı törende Öğretmenlerin çoğu gözyaşlarını tutamadı.Bu mutlu günde Sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

12/A sınıfından Akın ÇAVLIKOCA okulun ilk mezunu oldu.Aynı zamanda Engelli öğrencilerin kentimizde ilk mezunu olarak da tarihe geçti.Okul müdürü Eyüp Tezcan Köse törende kısa bir konuşma yaptı.Bu anlamlı günde duygu yüklü olduğunu vurgulayarak öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.Zihinsel engelliler sınıfına diplomalarını öğretmenleri Zübeyde Güneş Köse verdi.

Aynı okul bünyesinde ilköğretim 8. sınıfı bitiren Gamzegül Bayram, Muhammed İlkutay Türkmen, Abdullah Kirez,Öykü Özgü Ertan ve Emine Köse`ye diplomalarını Vicdan Özer, Eyüp Tezcan Köse,Gülşah Ertan,Burcu Yüksel verdiler.Törenin sunuculuğunu
Harun Sağlam yaptı.

Düzenlenen Mezuniyet törenine İşitsel Engelliler Öğretmeni Ali Alper Alkın`ın müzik sunumu eşliğinde veliler ve öğrenciler katıldılar.Tören okul bahçesinde yapılan piknik ile son buldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli