Şehit ve Gazi aileleri ile buluştu

Şehit ve Gazi aileleri ile buluştu

BANDIRMA BELEDİYESİ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Bandırma Belediyesi  şehit aileleriyle ve gazilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Eti bor misafirhanesinde düzenlenen yemeğe Belediye başkanı Sedat Pekel ve eşi  ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine Balıkesir milletvekili Haluk Ahmet Gümüş,  Bandırma Kaymakamı  Ali Mantı, Garnizon Komutanı Hava Pilot  Tuğgeneral M. Uğur Balkış,  Cumhuriyet Başsavcısı  Mustafa Bilgin, Ağır Ceza Mahkemesi  Başkanı Hasan Ercan, Emniyet Müdürü Yusuf Aki ve İlçe Müftüsü Cahit Çetin katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Başkan Pekel,  iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan`ın rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, "İftarlar sadece nimetlerin paylaşılması değil dostlukların, kardeşliklerin, güzelliklerin ve tabi acıların paylaşılmasına vesile olmaktadır.  Ramazanda bizi bir araya getirende sizin bu güzel dostluklarınız, kardeşlikleriniz ve samimi duygularınızdır. Katılımınızdan dolayı büyük bir mutluluk duyduk.  Ramazanınız mübarek olsun”dedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, burada yaptığı konuşmada, halkının özgür ve başı dik olarak yaşayabilmesi için canlarını ortaya koyan şehitlere ve kahraman gazilere büyük minnet ve şükran borçlu olduklarını söyledi.

Yemeğin ardından bandırma İlçe Müftüsü Cahit Çetin eşliğinde dua edildi.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli