Şehit´e son görev

Şehit´e son görev

BİGADİÇ ŞEHİDİ TEKBİRLERLE VE GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Batman ili Gercüş ilçesi kırsalında yürütülen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan J. Uzm. Çvş. Okan Dinçer toprağa verildi.

/resimler/2018-10/6/0033283188166.jpg

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Ersin Yazıcı, Kaymakam Altuğ Çağlar ve Belediye Başkanı İsmail Avcu cenaze töreninde Şehit J. Uzm. Çvş. Okan Dinçer´in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar dilediler.

Şehit Okan Dinçer´in Türk bayrağına sarılı naaşı, Bigadiç ilçesine bağlı Bademli Mahallesindeki baba evinde helallik alınmasının ardından mahalle meydanına götürüldü.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer´in naaşı kılınan cenaze namazının ardından dualar ve tekbirler eşliğinde Bademli Mahallesi Mezarlığı´na defnedildi.

/resimler/2018-10/6/0034154439334.jpg

TÜRK BAYRAĞI ŞEHİDİN BABASINA VERİLDİ

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali Ersin Yazıcı, defin işlemlerinin ardından Şehit babasına Türk bayrağı ve Şehidimizin fotoğrafını verdi.

Törene, şehidin annesi Arife, babası Tezcan, kardeşi Oktay Dinçer ve yakınları ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Avcu, Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, Bigadiç Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, MHP İlçe Başkanı Emine Aygül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

/resimler/2018-10/6/0034426002127.jpg



Anahtar Kelimeler: Şehit görev
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli