Şeker Piliç`ten açıklama

Şeker Piliç`ten açıklama

Şeker Piliç Yönetim Kurulu son gelişmeler ile ilgili bir açıklama yaptı.



ŞEKER PİLİÇ A.Ş. BASIN AÇIKLAMASI

Şeker Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Bor'un Şeker Piliç'teki son gelişmeler ile ilgili yaptığı basın açıklaması aşağıda yer almaktadır.

Yaşadığımız zor günler nedeniyle, Ankara'da yaptığımız görüşmeler neticesinde Sayın Devlet Büyüklerimiz bizlere KDV iadesinin uygun olan miktarının ivedi olarak iadesini ve yeni oluşumlarda yanımızda ve destek olduklarını belirtmişlerdir. Bu olumlu gelişmelerden dolayı, tüm devlet büyüklerimize özellikle Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek Bey'e, Balıkesir Milletvekillerimiz Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Sayın Edip Uğur Bey'e ve Sayın Mehmet Cemal Öztaylan Bey'e teşekkürlerimizi sunarız.

Bu olumlu gelişmelerin devam etmesi ile birlikte önümüzdeki aylar içerisinde tekrar üretime başlamak konusunda gayretlerimiz devam edecektir. Bölge halkımıza hizmet etmek tüketicilerimizi çalışanlarımızı ve tedarikçilerimizi memnun etmek arzusu ile bizlerin ve mesai arkadaşlarımızın sonsuz gayret ve çalışmaları, devlet büyüklerimizin destekleri ile olumlu sonuçlar alınana kadar devam edecektir.

Önümüzdeki dönemde de güzel günlerin geleceğine inandığımız bu mutlu gelişim ve oluşumlardan halkımızı mutlaka haberdar edeceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.










Niyazi demirci
8.02.2013 23:00:34
Bu haberleri niye KAP a gönderirmiyorsun sayın bor ailesi.

Niyazi demirci
8.02.2013 23:01:07
Bu haberleri niye KAP a gönderirmiyorsun sayın bor ailesi.

Hüseyin tuğrul
9.02.2013 09:01:51
Şeker piliç tavuk etine küstürdü biz borsa da ki yatırımcısını...Bor ailesi sadece Bandırma halkını değil biz borsa da ki yatırımcısını da çok zora soktu...

Ahmet şen
9.02.2013 09:02:55
Niye göndersinler dahada düşsün sonra devletten aldıkları kdv parasıyla alacaklar hisseyi 1 tl den 2 den satacaklar

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli