Şekerci; Mirza koltuğa ancak 23 Nisan`da oturur...``

Şekerci; Mirza koltuğa ancak 23 Nisan`da oturur...``

Şekerci, ``4 Gün kaldı, 4 gün sonra ne diyeceğiz, Yar saçların lüle lüle, Ama size söz veriyorum. Dursun Mirza 5 sene belediye başkan yardımcısı bir gün bile koltuğa oturamadı. Söz 23 Nisan`da oturtacağım.``

AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci, partisinin Çınarlı - Paşamescit`teki açık alan konuşmasında Belediye`nin 5 yıllık çalışma programını ve seçim için hazırlanan 5x5 lik seçim kitapçığını eleştirdi.

Şekerci, CHP`nin aş ve iş vaadi ile beş yıl önce göreve geldiğini bu süre içinde değil bir kişiyi işe almak, insanlara iş imkanı sağlayacak fabrikaların kurulmasına karşı çıkarak engel yarattığını söyledi.

Şekerci, Sahil Yenice`ye termik santral, Ayyıldız tepeye Çimento fabrikası, Etibank Asit fabrikasına ek tesis, Biga, Çanakkale yoluna yapılacak fabrikalara engel olarak Bandırma`da istihdamın önünü kestiklerini söyledi.

Özellikle Çınarlı ve Paşamescit mahallelerinin namuslu insanlarının çarşıda Balık, Gözlük ve Parfüm satarak helal ekmek peşinde koştuklarını bunların tezgahlarını toplatarak çalışmalarının engellendiğini, kendisi göreve geldiğinde Cinçukuru projesinde bu kişilere dükkan tahsis edeceğini söyledi.

CHP Belediyesinin  Çınarlı ve Paşamescit`te insanların evlerini yıkmak istediklerini, Oysa AK partinin kuraları çekilen 128 sosyal konutta doğalgazı bağlanıp anahtar teslimi yapılmayı bekleyen evleri tamamlayıp hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Şekerci, Çınarlı ve Paşamescit mahallelerine bölgeye uygun düğün salonu yaparak mahalle sakinlerini bedava düğün yapmalarını, ayrıca müzik çalışması yapılacak konser salonu yapacağı sözünü verdi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı