Şekerci`de, Su polemiğine katıldı.

Şekerci`de, Su polemiğine katıldı.

ŞEKERCİ; DÖNEMİNİZDE SU BORCUNDAN DOLAYI HAPİS YATAN VARMI/YOKMU?”

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci’de son günlerde kamuoyunda ilgi yaratan su borcu polemiğine katıldı.

Şekerci;”Su borçlarının ödenmesi konusunda Ak Parti iktidarında Öztaylan/Eraydın birinci derece akrabalarına bile ödeme emri gönderirken, CHP’li Bandırma Belediyesi ise sadece kendisinden olmayanlara  ödeme emirleri gönderdi. Bununla da kalmayıp, üç çocuklu bir anneyi su borcundan dolayı hapse mahkûm ettiler. Oysa Sosyal Demokrat belediyecilik gereği su parasını ödeyemeyen anneyi hapse mahkûm etmek değil, o borcu sıfırlamak olmalıydı”  

-95 LİRALIK EMLAK BORCUNA HACİZ YAPTINIZ MI?

Devamında Şekerci; ”Bandırma’nın bilinen gazete sahiplerinden birinin sırf yaptığı haberlerinden dolayı 95 TL’lik emlak vergisi borcu için, 7 gayrimenkulüne, 65 aracına, özel bir bankadaki 2 trilyonluk hesabına bloke koyduran Dursun Mirza ve arkadaşlarıdır.  Bunu seçim sürecinde yaptı. Aralık ayında bir basın kuruluşuna hem de seçimlerde kendisine destek vermiyor diye yaptı bunu.” şeklinde konuştu.

Şekerci; ”Daha dün sokaklarda boynunda pankartla sokaklarda gezen bir amca, belediye bana su vermedi, benden rüşvet istedi, evraklarım tam olduğu halde suyumu bağlamadı, karım beni terk etti diye Bandırma sokaklarına vurdu kendini, bumu sizin sosyal belediyecilik anlayışınız?” dedi

 



HİCRİ
26.03.2014 13:48:10
recep bey öztaylan bey in yaptığı kişisel düşmanlıkların dan bahsetmek istermisiniz birazda belediye başkanlığı ve millet vekilliği dönemlerinde yaptıklarını isterseniz buradan hatırlatayım sizlere balık hafızalarınız canlanır belki öztaylan beyefendi belediye başkanlığını kaçarcasına terkedip milletvekilliği dokunulmazlık zırhına neden sarıldı sürekli olarak çamur atıyorsunuz siyasi rakiplerinize bu da siyasi ideolojiniz sanırım.

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı