Selimoğlu: rant için değil hizmet için varız

Selimoğlu: rant için değil hizmet için varız

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Dr. Hadi Selimoğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında Sağduyulu olan herkesi MHP'ye oy vermeye davet ediyorum” dedi.

Selimoğlu “30 Mart yerel seçimlerinde Bandırmalılar, Milliyetçi Hareket Partisine itibar edecek, bana ve ekibime belediyeyi teslim edecek.  Partimize başka partilerden sürekli katılımlar olmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi bu millete umut vaat ediyor. Buradan diğer parti seçmenlerine de bir mesaj vermek istiyorum, sağduyulu Cumhuriyet Halk Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partili seçmenlerini 30 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. Biz “Rant için değil hizmet için varız”sloganıyla yola çıktık. Bu memleketi düşünüyoruz. Vaat ettiğimiz bütün projeleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Selimoğlu devamında "Seçmenlerimiz kavga edenlere,kendi rantları için siyaset yapmak isteyenlere 30 Mart’ta en iyi cevabı sandıkta Milliyetçi Hareket Partisini seçerek gerekli cevabı verecektir. Bizler asla kavganın ve siyasi çekişmenin içinde olmayacağız. Bizim amacımız bu ülkeye, bu kente hizmettir”dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli