Selin Kök Ece Şirin ile konuştu

Selin Kök Ece Şirin ile konuştu

SOSYETİK TAKI TASARIMCISI ECE ŞİRİN HANGİ ÜNLÜ OYUNCU İLE KAMERA KARŞISINA GEÇMEK İSTİYOR?








Hayalindeki asıl meslek ne?


World Travel Channel ekranlarında yayınlanan Selin'le Dünden Bugüne programına konuk olan Ünlülerin takı tasarımcısı Ece Şirin Selin Kök'e samimi itiraflarda bulundu.

İşte Les Ottomans Otelin sahibi Ahu Aysal ile dünür olan Ece Şirin'in o açıklamaları!

Selin Kök: Çok güzel bir yüzün var, ekranla ya da müzikle ile ilgili hiç bir şey teklif ediyolar mı, ya da sen düşünüyor musun ?

Ece Şirin : Vardır ya, tekliflere açığım.Şimdi şöyle, bir oyunculuk yeteneğim olduğunu garip ve enteresan bir şekilde keşfettik. Ben farkında değildim böyle bir şey olduğunun.Bilmiyorum, hani şuanda baktığımda çok mutluyum kendi yaptığım şeyden.

Selin Kök: Ama böyle bir teklif gelirse kabul eder misin, mesela oyunculuk teklifi ?

Ece Şirin: Biraz daha rahatıma düşkünüm, ama oyunculuk mutlaka yapmak istiyorum. Bir dizide ya da filmde küçük bir rol de olsa veya bir kursa falan gitmem lazım, çok çok hoşuma gidiyor.

Selin Kök:Nasıl keşfettiniz sizdeki oyunculuğu?

Ece Şirin:Bir tekne gezisindeydik, bir oyun oynayalım dediler. Bana da tiyatrocu biri, şu rolü yap dedi. Çok zor bir rol, rol şu: Ben havaalanına gidiyorum -hiç unutamıyorum o rolü- sevgilimle buluşacağım ve çok güzel bir seyahate gideceğiz; havaalanında bekliyorum ve bir telefon geliyor. Ve sevgilimin öldüğünü öğreniyorum. Bana bu rolü oyna dediler . Ben oynarken, gerçekten ağlamaya başladım.Beni seyredenler de ağlamaya başladı. Hakikaten hepimiz güzel vakit geçirdik, ondan sonra tabii öyle bir şey denemedim ama bir daha denemek isterim

Selin Kök:Kiminle oynamak isterdiniz peki?

Ece Şirin:Ay, çok güzel bir soru.Ben, bilmiyorum.Yani çok güzel bir soru,düşünmem lâzım.Anthony Hopkins var.Şimdi geçenlerde biri dediği için aklıma geldi.İyi bir oyuncuydu Robert De Niro, eskilerden ama.

Türkiye`den?

Kenan İmirzalıoğlu muhteşem. Onunla oynamak isterim harika olur.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı