SELJEL JELÂTİN 'den 600 bin lira

SELJEL JELÂTİN

SELJEL JELÂTİN SANAYİ A.Ş SAHİBİ EROL TEZMAN’DAN 600.000 TL BAĞIŞ

Gönen Kaymakamı Arslan Yurt Gönen Eğitim Kurumları Kurma ve Eğitimi Geliştirme Derneğince başlatılan “Haydi Gönen bir tuğla da benden olsun diyelim” kampanyası devam ediyor.

SELJEL JELÂTİN Sanayi a.ş. sahibi, iş insanı Erol Tezman; “Fakülte yapım fikrini ilk ortaya atanlardan birisiyim. Şirket olarak en büyük destekçi olmak istiyoruz.”

 Kaymakam Arslan Yurt “Gönen ilçemize yaptığı yatırımlarla önemli sayıda istihdam sağlayan Erol Tezman Gönen ilçesinin fakülteye ihtiyacı olduğunu uzun yıllardır dile getirdiğini, bugün böyle bir girişim başlatılmasının sevindirici olduğunu, şirket olarak 600.000 TL destek vereceklerini, en büyük bağışçı olmak istediklerini, önümüzdeki dönemde desteklerinin devam edeceğini söyledi.”

Erol Tezman bağış çekini dernek başkanı Hüseyin Şener’e teslim etti. Erol Tezman ayrıca Gönen Organize Sanayi Bölgesinden arsa satın aldıklarını, iki parselde yapılacak iki tesisin projelerinin hazır olduğunu, gelecek yıl itibariyle inşaat çalışmalarına başlayacakları müjdesini verdi. Kaymakam Arslan Yurt “duyarlığı ve destekleri için Erol Tezman Beye teşekkür ediyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: SELJEL JELÂTİN '
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı