Şen, ?Adalar Millet İttifakı dedi.?

Şen, ?Adalar Millet İttifakı dedi.?

İYİ Parti Marmara İlçe Başkanı Sezer Şen, ?Adalar İYİ olacak.?

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimler ile ilgili olarak birlikte hareket ettikleri CHP teşkilatı ile beraber bugüne kadar gerçekleştirdikleri siyasi çalışmalar ile Marmara Adalar´da Milletin gönlüne girdiklerini söyleyen İYİ Parti ilçe Başkanı Sezer Şen, ?Adalar halkı teslimiyet değil, temsiliyet yetkisini kendi içinden oluşturulmuş Millet İttifakı adaylarına verecek, çalışmalarımız, temas ettiğimiz adalar sakinleri bize bu umudu aşıladı, bizlerde bu umudu boşa çıkartmamak adına gerek Marmara´da gerekse Büyükşehir´de 31 Mart seçimlerini kazanacağız.?

/resimler/2019-3/6/0148038877769.jpg

Başkan Sezer; ?Kaynaklarımızı rantabl kullanarak proje üretip,  çalışan, katma değer üreterek iş ve istihdama olanak sağlayacak Millet ittifakımız bu anlamda Adalarda Milletten gereken güveni almıştır. 31Mart´ta Derman belediyeciliği ile Marmara ve adaların beklentilerine nüfus eden projelerini yaşama geçirerek huzur, güven ve barış içinde bireysel değil, toplumsal kalkınmanın önünü açacağız.? Dedi.

Başkan Sezer Şen, Avşa´da yapılan seçim bürosu açılışında Avşa adası sakinlerinden büyük destek aldıklarını, Avşa´nın yeni turizm planları ile tatil ekonomisini en üst noktaya taşıyacak sosyal ve kültürel hareketliliği en üst noktaya taşıyacaklarını söyledi.

/resimler/2019-3/6/0148362628187.jpg

İYİ Parti ilçe Başkanı sezer Şen; Marmara Adalar CHP-İYİ Parti Millet İttifakı olarak Avşa adasına seçim bürosu açtık.  Bizleri çok güzel karşılayan, ağırlayan Avşa Adamızda yaşayan meclis üyelerimiz Şahin ALAGAŞ, Fatih BAŞIDİNÇ, Nurdan UZUNER, Doğan YILMAZ´a ve tüm değerli Adalar halkımıza ve ayrıca ulaşımımızı sağlayan koca yürek Recep Ahmet Mercan´a bizleri çiçek göndererek onurlandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İsmail Ok ve Balıkesir İYİ Parti İl Başkanımız Nedim Tuna ?ya sonsuz teşekkür ediyorum? dedi. 

Marmara Adalar´da 31 Mart Mahalli seçimleri için ?Ada´da Altı Ok, Büyükşehir´de İsmail Ok.? Sloganı ile kendilerine olan güveni arttırdıklarını, yapılan anketlerde de Millet İttifakı adaylarının açık ara önde olduğunu söyledi.

/resimler/2019-3/6/0149416535643.jpg

Hür insanlar ülkesinde, kulaklar ezan sesinde,

Ay yıldızın gölgesinde, nöbet tutup baş eğene.

Selam doğudan batıya, cesaretle yürüyene,

Ne mutlu iyi partiliyim ve de Türkiye´m diyene!

 

Sen kaldırınca tuğları, korku saracak dağları,

Haydi, yürü aşk çağları güneş doğsun Türkiye´me.

Selam kuzeyden güneye, cesaretle yürüyene,

Ne mutlu iyi partiliyim ve de Türkiye´m diyene!

 

Bilge kağan, kemal paşa, yaz adımı Bengü taşa.

Yunus Emre, Bektaş veli, iyilerle bin yıl yaşa!

Selam doğudan batıya, cesaretle yürüyene,

Ne mutlu iyi partiliyim ve de Türkiye´m diyene!

/resimler/2019-3/6/0150126848870.jpg



Anahtar Kelimeler: Adalar Millet İttifakı dedi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı