"Sen olunca, Şeytana ne gerek vardı!..."

Bandırma´da 100´ün üzerinde kamu görevlisi açığa alındı.

Bandırma´da 100´ün üzerinde kamu görevlisi açığa alındı. Bandırma Kaymakamlığı ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´nın da aralarında bulunduğu devlet dairelerinde çalışan kamu görevlilerinden 100´ün üzerinde kişinin açığa alındı.

15 Temmuz tarihinde ülkenin milli birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik FETÖ/PDY terör örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimi sonrası, Bandırma Kaymakamlığı´ndan ve Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´ndan, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Devlet Hastanesi, Bandırma Eti Bor ve Asit Fabrikaları ve Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü başta olmak üzere bir çok kurumdan 100 üzerinde kamu görevlisi görevlerinden uzaklaştırıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler tarafından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar kapsamından aralarında Hakim, Savcı, Polis, Öğretmen, İş adamı, Gazeteci ve Kamu Görevlilerinin bulunduğu 50´ye yakın kişi de Cumhuriyet Başsavcılığı´nca gerçekleştirilen soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

/resimler/2016-8/4/1527140436917.jpg



Anahtar Kelimeler: varsan Şeytana gerek vardı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı