Senede bir gün

Senede bir gün

Ayrılmaz dörtlü´den yeni parti oluşumu buluşması

Tatil ve turizm´de cazibe merkezi Erdek´te sezon tüm hızı ile sürerken, randevularını yazdan yaza gerçekleştiren gruplar özlemlerini işgal ettikleri masalarda gideriyorlar.

Erdek´in ayrılmaz üçlüsü olarak tanımlanan Pina, Hasan Ünver, DYP eski ilçe başkanlarından Necati Gezgin ile Zeytin tüccarı Zeki Abay bukez Hollanda-Rotterdam´dan yazlık tatile gelen kadim dostları Güven Akmener için buluştu.

Erdek´in müstesna mekanlarından Feridun Ayaydın´ın işletmesini üstlendiği KAFKAS PUB´ta buluşan dörtlü bukez ne Taylant seyehatlerini, ne Güven Akmaner´in Hollanda´da yöneticiliğini üstlendiği kağıt fabrikasının işlevselliğini, nede Erdek Turizm´in geleceği konuştu.

Yılda bir kez buluşan dörtlünün gündemi Kafkas Pub´un eşsiz menüsü, balık, kalamar, karides, beyin salatası, deniz ürünleri salatası ve Tekirdağ altın seri ile başlayıp, ballı muzla sonlanırken herşey Ali Babacan´ın kurmak üzere olduğu yeni parti üzerine idi.

Dolaylı olarak Erdek te teşkilatlanma için adres gösterilen duayen siyaset adamı Necati Gezgin´in bu talep´e nasıl yanıt vereceğine odaklandı.



Anahtar Kelimeler: Senede
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli