Şenel,den taraftara Fair Play çağrısı

Şenel,den taraftara Fair Play çağrısı

Gönen Belediyespor yönetim kurulu üyesi Hasan Şenel, ceza almanın çok üzücü olduğunu belirterek, bundan sonra çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.




Yeşil beyazlı kulübe verilen para cezasını değerlendiren Gönen Belediyespor yönetim kurulu üyesi Hasan Şenel, ceza almanın çok üzücü olduğunu belirtirken, bundan sonra çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Hasan Şenel, yeşil beyazlı taraftarların rakip oyuncu ya da taraftarların kışkırtmalarını görmezden gelerek yalnızca takımlarını desteklemelerinin altını çizerek, Para cezası almamız bizi yönetim olarak çok üzdü. Oldukça iyi niyetli kişilerden kurulu bir yönetimimiz var ve uyum içinde kulübümüze yararlı olmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızın karıştığı Beykoz maçı sonrasındaki olaylar nedeniyle maalesef para cezasına çarptırıldık. Bundan sonra aynı olayların tekrarlanması halinde saha kapatma ve seyircisiz oynama gibi cezai yaptırımlar söz konusu. Böyle olmasını hiç birimiz istemeyiz. Biz taraftarlarımızı daha sakin olmaya çağırıyoruz. Yalnızca takımımıza destek versinler. Rakip takım ve oyuncu hakkında yapılacak kötü tezahüratlarda hiç de istemediğimiz cezalara maruz kalacağımızda bundan böyle herkes üstüne düşeni yapmalı. Sonuçta yönetim, taraftar, oyuncu ve teknik heyet aynı amaçta ilerliyoruz. Sorumluluk neyi gerektiriyorsa şimdi herkes için görev alma zamanı” dedi. Hasan Şenel Pazar günü Nail Gönenli Şehir Stadı'nda oynanacak Gönen Belediyespor Mudanya maçına tüm taraftarları davet etti.  







amatör
19.10.2012 00:44:25
Hasan Şenel`in açıklamalarını okudum. `Para cezası almamız bizi yönetim olarak çok üzdü.Oldukça iyi niyetli kişilerden kurulu bir yönetimimiz var ve uyum içinde kulübümüze yararlı olmaya çalışıyouruz` . sözleri yanlış ifadeler,sezon başı takımı 3-4 yönetici oluşturdu, diğer yöneticiler sağ dışı tutuldu. şimdi uyum içindeyiz deniliyor, yanlış ifadeler kullanılıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı