"Seni kimseye yar etmem" demişti.

Kısa bir süre önce ayrıldığı eşini kurşun yağmuruna tuttu, ardından başına sıkarak intihar etti.

Bandırma'da, Kurtuluş caddesi numara 151 önünde meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

Bandırma'da döşemecilik yapan Mustafa Akman ile Günaydın Mahallesi 41 sokak'ta kuaförlük yapan Esra Altınkaynak bir süre önce evliliklerini bitirmişlerdi.

Akman çiftinin ayrılık kararını sindiremeyen Mustafa Akman, sık sık işyerine gelip taciz ettiği "İstanbul Kuaför" Esra Altınkaynak'a "Seni başkasına yar etmem"  diyerek ısrarcı olması sonun başlangıcı oldu.

Mustafa Akman(44), boşandığı eşi Esra Altınkaynak'a kendisinin aldığını iddia ettiği işyerindeki eşyaları almasına rağmen öfkesi bitmedi. Esra Altınkaynak (37) yaşanan olayların felaketle sonuçlanmaması noktasında savcılıktan koruma talebinde bulunmuştu.

Bugün sabah saat 10.30 sularında Günaydın Mahallesi 41 sokaktaki işyerinden çıkarak, Kurtuluş caddesindeki bir işyerinden ekmek alan Esra Altınkaynak dönüş yolunda önünü kesen Mustafa Akman tarafından tek kurşun ile şakağından vuruldu.

Eski eşi Esra Altınkaynak'ın kanlar içinde cansız yere düşmesi üzerine bukez silahı başına yayayarak intihar eden Mustafa Akman olay yerinde hayatını kaybederken, Esra Altınkaynak yaralı olarak kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesi yoğun bakım ünitesinde ameliyata alındı.

Talihsiz bir olaya hedef olan kuaför Esra Altınkaynak için verilen tıbbi çabanın sonuçsuz kalması, genç kadının yaşam mücadelesini kaybetmesine neden oldu.

Bandırma Cumhuriyet savcılığı kanlı infaz ve intihar ile ilgili olarak başlattığı soruşturma kapsamında cenazelerin kesin ölüm raporu tanzimi için adli tıp kurumuna gönderdi.



Anahtar Kelimeler: " kimseye etmem" demişti.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı